Erbicid floarea soarelui

Se arată toate cele 32 rezultate

Sorteaza dupa:
- 22% Erbicid Rango ( 1L )
- 13% Erbicid Select Super (1L)
- 19% Erbicid Tender 960EC (1L)
- 17% Erbicid Pantera 40Ec (5L)
- 18% Erbicid Rango ( 1L )
- 10% Erbicid Select Super (1L)
- 18% Erbicid Tender 960EC (1L)
- 15% Fungicid Banjo 500SC (1L)
- 15% Erbicid Listego (5L)
(0)
1,290.00lei 1,100.00lei
- 14% Erbicid Frontier Forte (10L)
- 14% Erbicid Select Super (1L)
- 21% Erbicid Tender 960EC (1L)

Erbicid pentru floarea soarelui

Floarea soarelui este o planta care are mai multe tipuri de atributii, iar in urma recoltei acesteia se obtin produse diverse, de la seminte, uleiuri si alte produse. Pentru agronomii care urmaresc sa obtina cele mai bune rezultate si cele mai eficiente recolte, trebuie sa aiba in considerare protejarea culturilor cu erbicid pentru floarea soarelui.

Produsele create special au puterea de a combate buruienile din culturile de flaorea soarelui, adaptandu-se in mod eficient atat specificului plantei, cat si al solului.

Majoritatea erbicidelor au o actiune eficienta deoarece contin mai multe tipuri de formule care sporesc retentia, absorbtia si penetrarea substantei active din solutie in buruieni. Astfel, daca solutia de erbicid pentru floarea soarelui este aplicata corect, buruienile nici nu vor avea timp sa se dezvolte si sa provoace daune culturilor dumneavoastra.

Erbicide fasole pentru combaterea bolilor

Asigurati-va ca pregatiti terenul in mod corespunzator, prin inlaturarea bulgarilor de pamant si asigurarea unui nivel optim de hidratare a acestuia. Cantitatea de erbicid pentru floarea soarelui care trebuie aplicat trebuie sa urmeze cu strictete instructiunile de pe ambalaj, fiind adaptat in mod corect la specificul solului si marimea culturilor.

O cantitate prea mare de erbicid va afecta pe termen lung solul si exista riscul ca acesta sa nu mai functioneze pentru generatiile viitoare de plante. In acelasi mod, diminuarea cantitatii pentru a sporii economia va cauza un efect slab, care nu va va scapa de daunatori.

Cele mai intalnite buruieni daunatoare pentru planta de floarea soarelui sunt dicotiledonatele si monocotiledonatelor. Controlul acestora, cat si lupta impotriva bolilor provocate de acestea se poate realiza atat pentru buruienilor anuale, cat si pentru cele perene. Important este sa alegeti erbicidul potrivit, specific pentru spectrul de buruieni prezent.

Alegeti dintr-o gama variata de solutii de erbicid de floarea soarelui din magazinul CropMarket pentru a asigura prosperitatea culturilor dumneavoastra pe termen lung.

SUS