Seminte tomate

Se arată 1–90 din 200 rezultate

Sorteaza dupa:

Seminte tomate pentru toate gusturile

Alege soiul de rosii cel mai potrivit pentru tine. Lista este larga.

Seminte tomate soiuri si hibrizi, seminte de rosii cu crestere nedeterminata sau determinata, seminte timpurii cu gust dulce cu un randament foarte bun si aspect comercial deosebit, rezistente la transport si depozitare, pentru culturi in solar, sere si cultura in camp.

Seminte de tomate semideterminate timpurii, rosii cu crestere semideterminata cu un aspect comercial, culoare rosu aprins si intens, nivel de productivitate foarte ridicata, se pot cultiva atat in sere cat si in solarii.

Seminte de tomate, soiuri rosii profesionale

Seminte de tomate determinate pentru camp sau gradina, fructe gustoase, rezistenta la boli, rezista cu succes la transport si depozitare, aici gasiti diferite tipuri de rosii si soiuri cu productivitate foarte mare, seminte de rosii romanesti, bulgaresti, olandeze, frantuzesti, italiene, Germania, unguresti, sarbesti. Seminte rosii cherry sau tip cireasa cu crestere nedeterminata pentru sere si solarii, gust si aspect deosebit, rezistente la transport, depozitare si ambalare (pentru caserola).

Tomatele pot fi consumate intr-o varietate de moduri, precum in salate simple sau in amestec cu alte legume, in ciorbe, ghiveciuri si sosuri, rosii umplute, sau prelucrate industrial pentru paste, conserve, bulion sau sucuri de rosii obisnuite (dulci) sau picante. Indiferent de modul in care doresti consumi rosiile, vei avea nevoie de seminte tomate pentru a obtine o cultura de rosii. In functie de modul de consum, va trebui sa alegi soiurile de seminte pentru rosii, astfel incat sa se potriveasca modului de utilizare dorit. De exemplu, daca iti doresti rosii mari si carnoase, poti opta pentru seminte tomate inima de bou.

Seminte Rosii la cele mai bune preturi – Timpurii si Extratimpurii

Atunci cand alegi semintele rosii pe care sa le cultivi, tine cont si de durata pe care esti dispus sa o astepti pana cand plantele de rosii ajung la maturitate si incep sa aduca fructe. De exemplu, daca iti doresti sa ai o recolta de tomate cat mai repede, poti opta pentru seminte tomate extratimpurii. Un alt aspect de care trebuie sa tii cont in alegerea semintelor de tomate este locatia in care vor fi plantate. De exemplu, unele soiuri sunt menite pentru camp deschis, in timp ce altele trebuie cultivate in locuri inchise, precum sere si solarii. Pentru a le cultiva in camp deschis, poti alege seminte pentru tomate de camp.

Gasesti in acest magazin online de seminte de tomate o mare varietate de seminte rosii, seminte profesionale de tomate, seminte tomate hibrid cat si o gama variata de seminte legume profesionale

SUS