Erbicide morcov profesionale
Morcovul este o leguma foarte apreciata pentru proprietatile de a stimula pofta de mancare si a imbunatati digestia. Are beneficii pentru lupta impotriva formatiunilor ulceroase si canceroase, fiind si o buna sursa antiinfectioasa.
Productia industriala prefera de asemenea morcovul, datorita rezistentei crescute, atat la depozitare, cat si la transport. Aceasta leguma se poate consuma tot timpul anului, atat in mancaruri, deserturi, cat si ca atare.
O recolta buna si productiva necesita pregatirea terenului, in special vara, in mod corespunzator. Printre activitatile pe care le puteti intreprinde se numara aratul, pregatirea patului germinativ, maruntirea resturilor vegetale ramase din alte culturi si udarea de aprovizionare.
Erbicide pentru combaterea bolilor la morcovi
Tot in faza de pregatire a terenului, mai exact la pregatirea patului germinativ, se recomanda utilizarea unui tratament de erbicid morcovi de 4-5l/ha, amestecat cu 300l de apa. Acesta va intra in solul culturilor si va impiedica formarea buruienilor care ameninta distrigerea recoltelor.
Adaptarea tipului de erbicid morcovi la specificul fiecarui daunator, cat si la culturile potrivite si la marimea acestora este principalul pas care asigura un bun randament al tratamentului. Din acest motiv, in cadrul magazinului Crop Market puteti gasi o gama larga de erbicid morcovi, pentru buruieni monocotiledonate, germinee mohor, pir sau oricare alt daunator. De asemenea, aici puteti gasi mai multe tipuri de erbicid, chiar si in functie de metoda de aplicare: preemergent sau postemergent.
Erbicid postemergent pentru morcovi
In cazul culturilor de morcovi, este recomandat ca erbicidarea sa se faca de cate ori este nevoie. Cititi cu atentie instructiunile de pe ambalaj si respectati dozele recomandate pentru aplicarea de erbicid morcovi.
Aplicarea unei cantitati mici de erbicid in scopul economiei va scadea randamentul tratamentului. In acelasi timp, o cantitate prea mare de tratament sau o solutie care nu este amestecata cu cantitatea de apa necesara poate afecta productivitatea solului, iar, ulterior, productia de morcovi din cultura.