Erbicid pentru patrunjel la preturi accesibile - CropMarket

Erbicid patrunjel

Erbicid pe baza de quizalofop-p-etil, pentru buruieni monocotiledonate Omologat in Romania cu cer..

114,00RON

Erbicid pe baza de quizalofop-p-etil, pentru buruieni monocotiledonate Omologat in Romania cu cer..

561,00RON

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Erbicid patrunjel 

Erbicidul este o planta cultivata pe intreg globul drept condiment principak pentru o multime de mancaruri. Acesta are beneficiul ca poate fi utilizat atat pentru frunze, cat si pentru radacina. Planta de patrunjel este bogata in uleiuri eterice si vitamine, precum A, B1, B2, C, saruri minerale si uleiuri volatile.  De asemenea, acesta este si o excelenta planta medicinala.

Patrunjelul este o planta sensibila, avand o consistenta subtire, cu multe frunze. Din acest motiv, aparitia unor buruieni printre aceste culturi pot acapara cu totul planta, sufocand-o si distrugand recolta. Buruienile actioneaza ca o umbrela asupra patrunjelului, privandu-l de soare si hranindu-se cu toti nutrientii din sol.

Daca aveti o gradina mica in spatele casei, simpla smulgere a buruienilor ar putea rezolva treaba, insa nu aveti o garantie. Insa, cand vine vorba despre culturi pe hectare intregi, la nivel industrial, aceasta metoda nu este nici rapida si nici eficienta. In acest caz puteti apela la utilizarea unui erbicid de patrunjel, pe care nu trebuie sa il aplicati decat o data pe sezon, daca faceti aplicarea in mod corect.

Cea mai eficienta metoda de aplicare pentru erbicid de patrunjel s-a dodevit a fi preemergent, dupa etapa de plantat sau semanat. De asemenea, tot acesta este momentul de dinainte de rasarirea buruienilor. Aceasta aplicare functioneaza deoarece nu permite daunatorilor sa se dezvolte, distrugand buruiana dinainte de a se dezvolta.

Aplicarea acestor tratamente se poate realiza de catre oricine, deoarece informatiile necesare cu privire la cantitatea de erbicid de patrunjel, a apei pentru amestesc, momentul aplicarii si suprafata de hectare acoperita sunt inscrise pe ambalaj. Tot ce trebuie sa faceti este sa respectati instructiunile si veti avea succesul garantat.