Erbicid pentru salata la preturi accesibile - CropMarket

Erbicid salata

Erbicid pe baza de quizalofop-p-etil, pentru buruieni monocotiledonate Omologat in Romania cu cer..

114,00RON

Erbicid pe baza de quizalofop-p-etil, pentru buruieni monocotiledonate Omologat in Romania cu cer..

561,00RON

Erbicid Kerb 50 W Substanta activa: propizamid 50% Caracteristici:  Kerb 50 W este un er..

240,00RON

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Erbicid Salata

Salata este o leguma ce poate fi cultivata prin doua metode, prin semanat direct sau prin rasad. Cultura de salata este foarte frecvent infiintata, fiind o leguma foarte folosita in prepararea mancarii. Totodata este accesibila din punct de vedere al zonei in care poate fi cultivate (sere, solarii, camp), dar si a cerintelor de infiintare. Exista mai multe soiuri de salata, si anume: semitimpurii, timpurii, semitardive si tardive. O cultura de salata este foarte greu de recuperate in cazu; in care este atacata de daunatori sau buruieni. Tocmai de aceea, este recomandata aplicarea unui erbicid salata pentru ca planta sa se dezvolte sanatos.

Erbicidele pentru salata sunt niste substante chimice, care au scopul de a inlatura plantele nedorite ce pot afecta calitatea recoltei. Atunci cand achizitionati un erbicid salata, trebuie sa aveti in vedere urmatoarele aspecte:

  •        Spectrul de buruieni care ataca cultura de salata;
  •        Substantele chimice componente si tipul de erbicid (selectiv, neselectiv, total);
  •        Modul de actiune al erbicidului;
  •        Timpul de aplicare optim (postemergent sau preemergent);
  •        Metode de aplicare.

Erbicidele selective sunt cele care indeparteaza anumite specii de buruieni, dar fara sa atace cultura de salata. Erbicidele neselective sau totale sunt acele erbicide care ataca toate buruienile, cu conditia ca in anul aplicarii sa nu fie infiintata nici o cultura. Magazinul agricol fitosanitar Cropmarket va pune la dispozitie mai multe tipuri de erbicid salata, incepand de la erbicide in forma de pulbere sau lichide. Indepartarea buruienilor din cultura de salata este foarte importanta pentru asigurarea unei recolte bogate si sanatoase. Astfel, cultura va profita de un sol mai bun, de mai multa lumina si spatiu de crestere.

Avand un continut cu substante chimice, un erbicid salata trebuie sa fie aplicat in conformitate cu instructiunile pentru a nu dauna sanatatii persoanei care il aplica sau apelor.