Erbicid pentru castraveti la preturi accesibile - CropMarket

Erbicid castraveti

Erbicid Fusilade Forte (1L)
Sale

FUSILADE FORTE este un concentrat emulsionabil, lichid, limpede, omogen, mobil, de culoare bruna. ..

131,00RON

115,00RON

Erbicid Fusilade Forte (5L)
Sale

FUSILADE FORTE este un concentrat emulsionabil, lichid, limpede, omogen, mobil, de culoare bruna. ..

650,00RON

575,00RON

Erbicid Pantera 40 EC (1L)
Sale

PROPRIETATI FIZICO CHIMICE: Produsul PANTERA 40 EC se prezinta sub forma de lichid limpede omogen, ..

110,00RON

95,00RON

Erbicid Pantera 40Ec (5L)
Sale

Descriere Produsul Pantera 40 EC este un produs de baza in combaterea buruienilor monocotiledon..

540,00RON

380,00RON

Erbicid Rango ( 1L )
Sale

RANGO, este a doua denumire comerciala a lui Pantera 40 EC . Produsul este un erbicid al companiei C..

115,00RON

90,00RON

Erbicid Rango ( 5L )
Sale

RANGO, este a doua denumire comerciala a lui Pantera 40 EC . Produsul este un erbicid al companiei C..

550,00RON

450,00RON

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Erbicid castraveti

Castravetele reprezinta o leguma populara la nivel global, fiind versatila in ceea ce priveste cultivarea, aceasta facandu-se pe tot parcursul anului. Se poate realiza atat in sere si solarii, cat si in camp deschis. In timp ce aceste produse nu sunt sensibile si predispuse la daune cauzate de elementele naturii, ele pot fi grav afectate de bolile cauzate de daunatori, fie ei vegetali sau animali.

Pentru a beneficia de o cultura prospera, care poate suporta replantarea pentru mai multi ani consecutivi, trebuie sa luati anumite masuri de precautie. Printre acestea se numara tratamentele cu solutii de tip erbicid castraveti, prin intermediul caruia puteti opri din timp actiunea daunatorilor, chiar inainte ca acestia sa se dezvolte. Desigur, daca problema nu este reperata din timp si nu se intervine, puteti folosi erbicid castraveti si ca forma de tratament pentru bolile suferite de castraveti.

Solutiile de erbicid castraveti se aplica inainte de semanat, prin incorporare, preemergent. Acest lucru inseamna ca se va realiza aplicarea dupa semanatul culturii si chiar inainte de rasarirea acesteia sau a daunatorilor, sub forma de buruieni. Produsele de erbicid castraveti nu reprezinta solutii miraculoase, ci ele trebuie echilibrate cu o pregatire optima a solului, recomandat fara bulgari. Totodata, mentinerea unei umiditati optime a solului va creste rata de succes si eficienta solutiei.

Este esential pentru succesul tratamentelor cu erbicid castraveti ca procedura sa se realizeze in mod repetat, conform indicatiilor de pe ambajal. Nu abuzati de produs, utilizand o cantitate mai mare decat cea indicata. Acest lucru, cu toate ca nu va afecta in mod direct planta, va dauna solului, iar in timp, exista riscul ca acesta sa nu mai fie roditor.

 Concentratia necesara, impreuna cu ingredientele suplimentare necesare unei cure complete sunt adaptate in functie de fiecare leguma, cat si de suprafata de cultivare de care dispuneti.