Erbicid total

Se arată toate cele 6 rezultate

Sorteaza dupa:
Sale
Evaluat la 5 din 5 pe baza a 5 evaluări ale clienților
(0)
32.00lei560.00lei
- 43% Erbicid Roundup Classic Pro (1L)
Evaluat la 5 din 5 pe baza a 5 evaluări ale clienților
(0)
Prețul inițial a fost: 98.00lei.Prețul curent este: 56.00lei.
Evaluat la 5 din 5 pe baza a 5 evaluări ale clienților
(0)
570.00lei
Sale
Evaluat la 5 din 5 pe baza a 5 evaluări ale clienților
(0)
Prețul inițial a fost: 1,100.00lei.Prețul curent este: 640.00lei.
- 39% Erbicid Roundup Classic Pro (20L)
Evaluat la 5 din 5 pe baza a 5 evaluări ale clienților
(0)
Prețul inițial a fost: 1,635.00lei.Prețul curent este: 1,000.00lei.
- 24% Erbicid Roundup Classic Pro (20L)
Evaluat la 5 din 5 pe baza a 5 evaluări ale clienților
(0)
Prețul inițial a fost: 1,962.00lei.Prețul curent este: 1,500.00lei.

Erbicid total

Vezi care sunt cele mai bune, puternice erbicide totale. Afla cum poti combate buruienile din gradina ta!

Nimic nu este mai suparator pentru un gradinar decat sa isi gaseasca culturile invadate de buruieni. Ai o cultura de vita de vie, de pomi fructiferi sau o simpla cultura de legume? Trebuie sa stii cum poti scapa rapid si eficient de daunatori. Exista o multime de solutii prin care poti scapa de buruienile nedorite, insa cea mai simpla si sigura varianta este de a apela la erbicidul total.

Ce sunt erbicidele?

Erbicidele sunt prietenii de nadejde la care poti apela cand iti doresti sa scapi de daunatorii care iti invadeaza culturile. Mai exact, sunt amestecuri chimice folosite pentru combaterea buruienilor din diferite culturi, fie ca este vorba de vita de vie, de pomi fructiferi, de o simpla cultura de legume sau pur si simplu de gazonul plantat in curtea casei.

De asemenea, erbicidele se impart in doua mari categorii:

In functie de actiune

Erbicidele totale: se aplica inaintea sau dupa terminarea unei culturi. Acesta elimina toate plantele cu care intra in contact. Adesea, este folosit chiar si pentru locuri necultivate precum alei, trotuare. Rezultatele sunt vizibile in aproximativ 5-7 zile dupa aplicarea erbicidului total.

Erbicidele selective: se aplica si in timpul culturii deoarece elimina doar buruienile, nu afecteaza cultura deoarece tintesc in mod special daunatorii. Sunt erbicidele preferate de fermieri pentru pot fi aplicate in livada, in cultura de vita de vie, inclusiv in gradina cu legume. Erbicidul selectiv se poate aplica si pe gazon pentru intretinerea acestuia. 

In functie de aplicare

  • Erbicide preemergente: se aplica exclusiv pe sol in scop preventiv deoarece este absorbit de semintele buruienilor inainte de germinare. Pentru rezultate bune, solutia trebuie aplicata pe solul uscat. In felul acesta, substanta este absorbita mai bine.
  • Erbicide postemergente: Erbicidele postemergente mai sunt numite si erbicide de contact si au rolul de a elemina buruienile deja rasarite prin distrugerea celulelor, dar si prin stoparea fotosintezei. Efectul este cel dorit daca se aplica pe plantele cu frunze bine dezvoltate deoarece au putere mai mare de absorbtie.

Ce presupune un erbicid total?

Erbicidul total are puterea de a distruge toate buruienile cu care intra in contact, de aceea necesita o atentie sporita in momentul aplicarii pentru a se evita contactul cu plantele care nu se doresc a fi distruse. De regula, se aplica in tot sezonul vegetativ, primavara pentru eliminarea vegetatiei nedorite si pregatirea unei noi culturi, iar toamna pentru eliminarea completa a resturilor de vegetatie dintr-o cultura.

Cum scap de buruieni cu ajutorul erbicidului total?

ERBICID TOTAL

Pentru a obtine efectul dorit, erbicidul total trebuie aplicat pe buruienile care au o inaltime minima de 5-10 cm. Ca sa fii convins ca vegetatia dispare in totalitate, nu taia buruienile dupa aplicarea erbicidului. De ce? Pentru ca acesta patrunde in plantele nedorite prin intermediul frunzelor si astfel,  se vor usca si vor disparea in termen de 7 zile. De asemenea, efectul nu va fi cel dorit daca tratamentul se aplica pe plantele deja in curs de uscare deoarece erbicidul ataca tesuturile plantei si impiedica divizunea celulara. Asigura-te ca buruienile sunt in curs de dezvoltare sau deja dezvoltate ca sa poata absoarbe substantele chimice din erbicidul total. In felul acest, te poti declara invingator in lupta cu cei mai de temut daunatori ai recoltelor, buruienile.

Mod de utilizare al erbicidului total:

In primul rand, trebuie sa tinem cont, in principal, de echipamentul pe care il folosim. In cazul culturilor mari, este recomandata folosirea instalatiei de stropit tractata de tractor.  Doza recomandata este de 3/4 litrii/hectar, dizolvat in 250-300 litrii de apa.

In cazul suprafetelor mici, erbicidul se aplica cu ajutorul pulverizatorului si se va dilua in functie de specificul buruienilor, o cantitate de 100-200 ml de erbicid total, cu 10 l de apa. Se stropesc plantele pe toata suprafata verde. Un lucru important de care trebuie sa tii cont este faptul ca erbicidul nu va distruge si semintele prezente deja in sol, in proces de germinare. Dupa aplicare, erbicidul este absorbit de plante si astfel, vor fi oprite din evolutie.  

Cand se aplica erbicidul total?

Adesea, gradinarii aplica erbicidul pentru a stopa cresterea buruienilor, in special pe timp de vara cand acestea isi fac aparitia in numar mare. Solutia se poate reaplica ulterior, la circa opt saptamani de la prima stropire.

Cele mai intalnite intrebari despre erbicid total

Inainte de achizitionarea sau aplicarea erbicidului, apar o multime de intrebari la care adesea, oamenii nu gasesc un raspuns clar si complet. Asadar, iata care sunt cele mai frecvente intrebari despre erbicid total:

  1. Aplicarea erbicidului total ma scapa complet de buruieni pentru o lunga perioada de timp?

Erbicidul total este foarte eficient insa cu toate acestea, nu reuseste sa faca minuni. Elimina complet buruienile deja existente sau rasarite, dar in sol ramane totusi  o cantitate semnificativa de seminte de buruieni care la randul lor vor germina. Erbicidul total nu are capacitatea de a distruge semintele deoarece substanta nu patrunde in sol. Daca iti doresti sa stopezi inclusiv germinarea semintelor, poti achizitiona un erbicid preemergent.

Astfel, erbicidul total va reduce considerabil numarul de buruieni, insa va trebui sa il aplicit periodic pentru intretinere daca iti doresti un loc curat, lipsit complet de acesti daunatori.  

  1. Pot aplica erbicidul total fara sa afectez florile din gradina?

Erbicidul total distruge toate plantele pe suprafata carora este aplicat. Daca intentionezi sa elimini doar buruienile, dar in zona exista si legume plantate sau flori, in momentul in care acestea iau contact cu solutia, vor fi afectate iremediabil.

  1. Erbicidul total este daunator pentru organismul uman?

Produsul poate fi daunator doar daca acesta intra in contact cu pielea, fata sau ochii. De asemenea,  este clasificat ca fiind nociv pentru plantele acvatice, nu si pentru animalele de companie ce se regasesc in aproape orice gospodarie. Chiar daca nu prezinta un pericol pentru corpul uman, nu uita sa porti echipamentul special.

Cel mai bun erbicid total:

Calitatea unui erbicid total consta in rezultatele obtinute dupa aplicarea lui.  Mai jos, iti vom recomanda cele mai puternice erbicide totale la cel mai bun pret:

Erbicid Total Clinic Xpert:

este un erbicid total cu acţiune sistemică. Absorbţia se face prin frunze şi produsul este translocat în toate organele plantei, inclusiv rădăcini, stoloni, rizomi.

Erbicid total clinic xpert

Erbicid Total Roundup Classic Pro

este un erbicid total neselectiv, care combate un spectru larg de buruieni anuale si perene cu posibile utilizari la toate culturile agricole. Este concentrat solubil in apa si se prezinta sub forma de lichid limpede, de culoare usor galbuie, cu miros caracteristic.

erbicid-total-roundup-classic-pro

Erbicid Total Boom Efekt:

Boom Efekt este un erbicid sistemic total care combate buruienile monocotiledonate si dicotiledonate anuale si perene. Boom Efekt este utilizat preplant, adică înainte de semănat și ca desicant înainte de recoltare la cereale si rapiță.

erbicid-total-boom-efekt

SUS