Erbicid ceapa si usturoi

Se arată toate cele 19 rezultate

Sorteaza dupa:
Erbicid Agil 100 EC (1L)
Erbicid Agil 100 EC (5L)
Erbicid Cerlit (1L)
- 11% Erbicid Dual Gold 960EC (1L)
Erbicid Elegant (1L)
Erbicid Elegant (1L)
- 12% Erbicid Fusilade Forte (1L)
- 12% Erbicid Fusilade Forte (1L)
Erbicid Goal 4F (50ml)
- 12% Erbicid Lontrel 300 (1L)
- 14% Erbicid Pantera 40 EC (1L)
- 17% Erbicid Pantera 40Ec (5L)
- 22% Erbicid Rango ( 1L )
- 18% Erbicid Rango ( 1L )
- 18% Erbicid Stomp Aqua (1L)
Erbicid Stomp Aqua (80ml)
- 19% Erbicid Tender 960EC (1L)
- 21% Erbicid Tender 960EC (1L)
- 18% Erbicid Tender 960EC (1L)

Erbicid ceapa si usturoi

Ceapa si usturoiul reprezinta legume de
baza, atat in gastronomia romaneasca, cat si in cea internationala. Sunt unele
dintre cele mai aromate ingrediente, care dau gust oricarei mancari, si pot fi
folosite intr-o paleta larga de modalitati. Dupa recoltare, pastrarea acestor
legume este foarte usoara, iar rezistenta lor in timp se intinde pe cateva
saptamani bune, fara a se altera.

Insa pana la a ajunge in farfuriile si
mancarurile noastre, acestea trebuie sa fie plantate, sa se dezvolte si sa
creasca sanatos, pentru a putea fi recoltate. Pentru ca acest lucru sa se
intample la parametrii normali, trebuie sa aplicati o solutie de erbicid pentru
ceapa si ustoroi, de preferat cu actiune de lunga durata.

Acest produs, o data aplicat, formeaza o
pelicula uniforma care se plaseaza la suprafata solului si este absorbita de
buruienile care reprezinta principalul daunator pentru aceste legume. Este
eficient atat pentru buruienile complet dezvoltate, cat si pentru cele in curs
de rasarire.

Este esential ca dupa aplicarea
tratamentului sa nu se intervina intr-un interval de 2 saptamani cu niciun fel
de utilaj in zonele tratate. Totodata, pentru a spori eficacitatea unui erbicid
pentru ceapa si usturoi trebuie sa se creeze un mediu propice de actiune.
Printre metodele pe care le puteti lua se numara irigarea corecta a solului si
eliminarea posibililor bulgari de pamant, in decursul celor 2 saptamani dupa
aplicarea tratamentului.

Aplicarea trebuie sa tina cont si de
temperatura si conditiile vremii. De exemplu, in timpul iernii si la inceputul
primaverii, din cauza temperaturilor reduse, remanenta unui erbicid pentru
ceapa si usturoi este de 5-6 luni. Totodata, in anotimpul cald, remanenta este
de doar 3-4 saptamani. Din acest motiv, pentru aplicarea in cadrul culturilor
multianuale, se recomanda aplicarea de erbicid pentru ceapa si usturoi
timpuriu, de preferat in mustul zapezii. 

0

SUS