Stomp Aqua

Stomp Aqua

Evaluat la 5 din 5 pe baza a 5 evaluări ale clienților
(1 customer review)

24.00lei132.00lei

Date Tehnice si de Securitate

Date Tehnice si de Securitate

Golește
Cantitate
0744398201

Acest produs este destinat utilizarii publicului larg .

Ce este Erbicid Stomp

Stomp Aqua este un erbicid folosit pentru combaterea buruienilor anuale. Dupa aplicarea solutiei Erbicid Stomp, buruienile mor imediat dupa rasarire.

Tipuri de sol potrivite pentru aplicarea Stomp Aqua

Erbicidul Stomp Aqua se poate aplica cu succes pe toate tipurile de sol mineral. Nu se aplica, insa, pe soluri grele sau pietris deoarece exista riscul sa deteriorati culturile (mai ales daca apar precipitatii puternice imediat dupa aplicare).

Cand este indicat sa se foloseasca Erbicid Aqua

Este recomandat sa se aplice erbicidul cand solul este umed. Rezultatele vizibile apar atunci cand precipitatiile sunt prezente in termen de sapte zile.

Modul de aplicare al erbicidului Stomp

Erbicidul Stomp Aqua se aplica in functie de tipul culturii. De exemplu, pentru legumele cultivate prin rasad, solutia se aplica inainte cu 1-3 zile de transplantare. De asemena, doza administrata depinde de echipamentul folosit. Recomandarea este de 200-400 l/ha solutie. Trebuie sa va asigurati ca solul este umed si fara bulgari. Daca solul este afectat de seceta, efectul erbicidului se reduce semnificativ.

La ce culturi se aplica Erbicidul Stomp Aqua

Solutia de erbicid se poate aplica pe urmatoarele culturi: Porumb, Floarea-soarelui, Cartof, Grau, Ceapa, Usturoi, Ardei, Tutun, Soia, Ovaz, Secara.

Daca va doriti sa scapati rapid si eficient de buruienile care va afecteaza culturile, Erbicidul Aqua este solutia optima.

Cantitate

1 Litru, 80 ml

Comentarii clienti
5.00
1 evaluari
5 Stele
100%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
1 review for Stomp Aqua
  • Avatar

    5 out of 5

    un produs excelent, recomand

Lasa un comentariu

Add a review

SUS