Seminte de pastarnac hibrid la preturi bune - Furnizori seminte pastarnac

Seminte pastarnac

Producator: Bejo Ambalaj 10.000 seminte Hibrid cu creștere rapidă ce vine să acopere exigențe..

110,00RON

Producator: Bejo  Ambalaj 10.000 seminte Hibrid cu potențial ridicat de producție, bine ada..

110,00RON

Producator: Bejo Ambalaj 10.000 seminte Varietate extrem de productivă ce se poate cultiva cu su..

110,00RON

Seminte pastarnac Van Guernsey (25 g) de soi cu radacina fusiforma lunga (15-20 cm), de culoare alb-..

10,00RON

Seminte pastarnac White Gem (4 g) - un soi semitardiv de pastarnac, cu radacinile alungite, cu perio..

10,00RON

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Seminte de pastarnac pentru gradina ta

Pastarnacul este una dintre legumele care ofera o aroma deosebita diverselor preparate culinare. Acum, puteti avea pastarnac in propria gradina, alegand dintre diversele soiuri de seminte de pastarnac, printre care Palace, Panorama si Picador.

Pastarnacul este o leguma deosebit de gustoasa, care da o savoare aparte preparatelor culinare. Daca vrei sa ai pastarnac la indemana oricand, ai nevoie de seminte pastarnac, pentru a crea propria ta cultura in gradina. Alege de la noi seminte de pastarnac de diferite soiuri. Iti oferim o varietate de seminte pentru pastarnac, pentru a-ti realiza o cultura proprie.

Planta de pastarnac este utilizata atat in alimentatie, cat si ca remediu natural in medicina populara. Este o planta extrem de nutritiva, dar si importanta pentru efectele sale medicinale. Are un gust dulceag si o aroma placuta, fapt pentru care a devenit aproape nelipsit din bucataria traditionala romaneasca. Se consuma crud in salate, preparat in vapori de apa, sau in supe si ciorbe. Este utilizat si in scop fitoterapeutic, unde sunt utilizate radacinile si frunzele de la pastarnac.

Pastarnacul contine vitamina A, vitamina C, vitamina B1 si B2, acid folic, saruri minerale si oligoelemente de potasiu, calciu, fier, cupru, iod, brom, uleiuri volatile, pinene, terpene, apeina, lignina, zaharuri, amidon si fibre. Are actiune diuretica, depurativa, tonica, antioxidanta, antipiretica, antitoxica, sedativa, antireumatismala, emenagoga si stomahica. Daca este consumat crud, ras, sub forma de decoct, uleiuri, extracte din frunze si din radacini, pastarnacul este benefic in diverse afectiuni, precum anorexie, constipatie, colecistite, dureri gastrice, nefrita si multe altele.

In acest magazin online de seminte legume gasesti o gama bogata de seminte pastarnac profesionale si seminte pastarnac hibrid.