Erbicid pentru telina la preturi accesibile - CropMarket

Erbicid telina

Erbicid pe baza de quizalofop-p-etil, pentru buruieni monocotiledonate Omologat in Romania cu cer..

114,00RON

Erbicid pe baza de quizalofop-p-etil, pentru buruieni monocotiledonate Omologat in Romania cu cer..

561,00RON

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Erbicid Telina

Telina este o leguma foarte bogata in vitamine si nutrienti, iar proprietatile ei au fost folosite inca de pe timpuri pentru tratamente naturale. Telina se cultiva pentru frunze si pentru radacina ingrosata, care sunt folosite in general pentru salate, aromatizarea muraturilor sau in conserve de legume. Totodata, atat radacina, cat si frunzele, au beneficii terapeutice pentru organismal uman.

Ca toate celalte culturi, cultura de soia are nevoie de tratamente pentru combatarea buruienilor cu erbicid telelina. Telina este o planta bienala, cu o perioada de vegetatie lunga, intre 180 si 200 de zile.Cultura de soia nu este una pretentioasa in ceea ce priveste temperatura sau lumina. In schimb, necesita mai multa atentie atunci cand vine vorba de sol. Aceasta planta nu suporta seceta, dar nici umiditatea exagerata. Astfel, cele mai potrivite soluri sunt cele usoaee sau mijlocii, neutere si fertile.

Buruienile care ataca cultura de telina, pot distruge in proportii mari recolta. Astfel, este recomandata utilizarea si aplicarea erbicidelor speciale pentru telina. Aceste erbicide pot fi applicate atat preemergent, cat si postemergent, in functie de nevoile plantei.

Aplicarea unui erbicid telina ajuta la obtinerea unei recolte bogate si sanatoase. Planta este aparata de buruienile care afecteaza modul de dezvoltare si care utilizeaza din resursele necesare telinei. Prin indepartarea buruienilor, telina se poate bucura de lumina necesara, de un sol bun si de spatial necesar cresterii.

Cropmarket va asigura o lista variata de erbicide telina de cea mai buna calitate, la preturi foarte avantajoase.