Achizitionarea produselor de pe www.cropmarket.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor impuse de SC Cropmarket SRL.

Fotografiile si descrierile afisate pe site sunt cu titlu informativ.

Facem eforturi pentru a asigura un stoc continuu de produse, insa este posibil ca unele produse sa nu fie disponibile, comanda fiind livrata la o data ulterioara, cu un anunt prealabil din partea SC Cropmarket SRL si acceptul clientului.

Toate preturile afisate pe site contin TVA. SC Cropmarket SRL isi rezerva dreptul de a modifica unele preturi afisate pe site daca pretul difera la producator, dar nu inainte de a anunta clientul.

Ofertele speciale sunt valabile doar in limita stocului disponibil.

Plata produselor se face in numerar, prin ramburs sau direct in contul bancar al firmei.

www.cropmarket.ro si toate informatiile aferente acestui website apartin firmei SC Cropmarket SRL.

Livrarea produselor se face prin curier rapid, Sc Cropmarket SRL face tot posibilul sa livreze cat mai repede produsele catre cumparator. Preturile afisate pe site nu includ costurile de transport.

SC Cropmarket SRL nu isi asuma raspunderea pentru daunele suferite de produse pe durata transportului.

SC Cropmarket SRL nu este producator de seminte si nu isi asuma raspunderea pentru daunele suferite datorita erorilor de productie ale semintelor (erori care afecteaza capacitatea si timpul de germinatie, capacitatea de inflorire, fructificare etc) sau folosirea necorespunzatoare de catre client.

Returnarea produselor se face doar in termen de 14 zile de la cumparare, cumparatorul suportand costurile de expediere. Produsele trebuie sa fie in starea in care au fost cumparate, fara defecte sau urme de folosire, de asemenea trebuie sa fie insotite de documentele trimise de SC Cropmarket SRL.

SC Cropmarket SRL practica un adaos comercial intre 0-1000%.