Seminte praz

Se arată toate cele 2 rezultate

Sorteaza dupa:

Seminte de praz pentru o gradina de legume completa

Prazul este o planta de la care se consuma tulpinele, este un tip de mancare popular in Oltenia in principal. In Nea Marin Miliardarul, prazul este ridicat la rang de arta, atunci cand Nea Marin incurca o traista cu praz cu una plina de dolari americani. Pentru a comanda seminte de praz poti alege din lista de mai sus.

Pentru a avea o culturade praz, ai nevoie de seminte praz, pe care sa le plantezi in gradina ta. Iti oferim o varietate de soiuri de seminte praz, precum seminte pentru praz elefant, seminte praz lung, seminte de praz romanesc si seminte de praz gigant. Alege soiul favorit de seminte praz, pentru a te bucura de o recolta buna de praz. Acesta va oferi un gust deosebit mancarii tale, dar este extrem de benefic si pentru sanatate. Poti opta chiar pentru seminte praz profesionale sau seminte praz hibrid, pe care le gasesti in acest magazin online de seminte

Seminte profesionale praz, hibrid

Prazul este o planta erbacee bienala, leguminoasa. Este caracterizata de un bulb mare, din care se desprinde radacina si care are forma firoasa, ca de mustati. Are bulbul alungit, tulpina groasa, de culoare alba, frunze lungi cu varf ascutit si flori de culoare alba. Este utilizat in gastronomie pentru a prepara diverse mancaruri si salate, dar poate fi utilizat si in scop terapeutic. Pentru scop fitoterapeutic, sunt utilizate bulbul si semintele.

Prazul contine apa in proportie de 87-90%, hidrati de carbon, proteine, glucoza, fructoza, lipide, grasimi, zaharoza, substante minerale precum potasiu, calciu, fosfor, magneziu, sodiu si clor, ulei volatil, saponine, vitamina C, vitamina PP si vitamina B6. Are rol antiseptic, bacteriostatic, stimuleaza imunitatea, scade riscul diverselor tipuri de cancer, are efecte laxative, efect expectorant, diuretic, ajuta la eliminarea toxinelor din organism si are multe alte proprietati.

 

SUS