Erbicid cartofi

Se arată toate cele 30 rezultate

Sorteaza dupa:
- 22% Erbicid Rango ( 1L )
- 13% Erbicid Select Super (1L)
- 19% Erbicid Tender 960EC (1L)
- 17% Erbicid Pantera 40Ec (5L)
- 18% Erbicid Rango ( 1L )
- 25% Erbicid Benta 480 SL (1L)
- 10% Erbicid Select Super (1L)
- 18% Erbicid Tender 960EC (1L)
- 16% Erbicid Sencor 600SC (5L)
- 14% Erbicid Frontier Forte (10L)
- 14% Erbicid Select Super (1L)
- 21% Erbicid Tender 960EC (1L)

Erbicide cartofi profesionale

Cartoful reprezinta alimentul de baza in cultura multor popoare, fiind foarte versatil, rezistent si usor de utilizat atat in mancare, cat si pentru alte scoupuri. In acelasi timp, pe cat de extinse sunt aceste culturi, pe atat sunt de predispuse la daunatori, atat vegetali, cat si animali.

Buruienile sunt in special cele mai periculosi daunatori pentru cartof, deoarece aceasta sufoca leguma. O solutie buna de erbicid cartofi va actiona asupra buruienilor, necrozand frunza si oprind cresterea ei.

Vestea buna este ca se poate realiza o actiune de combatere a daunatorilor eficienta, utilizand solutii de erbicid cartofi puternice si calitative. Acestea se pot aplica atat pentru tratamentul zonelor afectate, cat si in mod preventiv.

Tratamentele se pot efectua in numar de 2 pe sezon. Prima aplicare se realizeaza imediat dupa plantare, in stadiul de tubercul mama, in timp ce cea de-a doua se realizeaza in momentul in care lastarii nu depasesc 10 cm.

Alte momente prielnice de aplicare sunt in mod preemergent, la rasarire sau postemergent. De asemenea, solutia de erbicid cartofi se poate aplicasi in faza de rozeta a legumei, deoarece acesta este momentul in care buruienile nu sunt inca rasarite. Astfel, se scapa de problema chiar inainte ca aceasta sa apara si sa produca daune.

Combaterea buruienilor în cultura cartofului

Pentru o eficacitate sporita, este recomandat o perioada de 42 de zile de pauza intre tratamente. De asemenea, este esential ca tratamentul cu solutie de erbicid cartofi sa se faca asupra culturilor tinere. Actiunea erbicidului este sustinuta de o pregatire corespunzatoare a terenului pentru cultura si o umiditate buna a solului.

Cartoful nu este o leguma foarte pretentioasa, motiv pentru care solutiile de erbicid cartofi se adapteaza diferitelor culturi, din mai multe locatii din Europa, care beneficiaza de elemente specifice din punct de vedere al climei si solului.

Aplicarea de erbicide reprezinta un pas important pentru o protectie indelungata, care va asigura totodata prosperitate si un profit mai mare pentru culturile dumneavoastra. 

SUS