Erbicid pentru porumb zaharat la preturi accesibile - CropMarket

Erbicid porumb zaharat

Erbicid Laudis 66 OD (5L)
Sale

Laudis 66 ODErbicid  selectiv postemergent pentru combaterea unui  spectru larg de buruien..

872,00RON

720,00RON

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Erbicid Porumb Zaharat

Porumbul zaharat sau dulce este o specie de porumb diferita de cel furajer. Porumbul zaharat este acel porumb pe care il intalnim in conserve, in salate si este folosit in general pentru mancare. Este o legume cultivata in cantitati mari datorita bobului moale si dulce.

La fel ca in cazul tuturor culturilor, buruienile ataca cultura in proportii mari, de aceea este recomandata utilizata de erbicid porumb zaharat. Fiecare tip de planta are un specific si nevoi special, de aceea erbicidarea se face in functie de acestea. In cazul culturii de porumb zaharat, combaterea buruienilor se face parcurgand urmatoarele faze:

·      Erbicidarea parcelei pe care urmeaza sa fie infiintata cultura de porumb zaharat. Aceasta activitate se poate realiza in toamna cu un erbicid total.

·      Erbicidarea buruienilor care apar inainte de semanat, cu o aplicare incorporata in sol. Erbicidarea inainte se semanat se face pe baza unor cunostinte despre posibilele buruieni care pot aparea in lan.

·      Erbicidarea dupa ce porumbul a rasarit cu erbicid porumb zaharat potrivit spectrului de buruieni existent.

Magazinul agricol online Cropmarket va pune la dispozitie o gama variata de erbicid porumb zaharat, de la branduri cunoscute, precum Bayer. Puteti alege erbicidul potrivit in functie de modul de actiune, spectrul de combatere, modul de utilizare, perioada de aplicare, etc.

Este indicat sa utilizati erbicide porumb zaharat cu un spectru larg de combatere, astfel incat sa fie adaptat mai multor buruieni. Pentru fiecare erbicid utilizat, trebuie consultate instructiunile de utilizare astfel incat aplicarea sa se realizeze in mod corect. Daca aplicarea se face conform instructiunilor, atunci planta va creste si se va dezvolta sanatos. In caz contrar, erbicidarea poate produce si ea pagube culturii.