Nofly

Nofly

75.00lei185.00lei

Golește
Cantitate
0744398201
Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Acest produs este destinat utilizarii publicului larg .

Insecticid biologic No Fly WP – 500 grame

Substanta activa: blastospori vii ai ciupercii parazite ,,Paecilomyces fumosoroseus” tulpina FE9901

Formulare: pulbere umectabila

Prezentare: insecticid biologic pentru utilizare in spatii protejate

Cum actioneaza insecticidul No Fly WP

No Fly WP este un insecticid cu rezultate excelente in combaterea musculitei albe de sera. Deasemenea este un produs ce poate fi utilizate cu succes in culturile BIO, acest fiind obtinut dintr-o ciuperca.

lnsecticidul biologic No Fly WP actioneaza prin contact cu insectele daunatoare prin atasarea sporilor de corpul acestora. Infectarea cu ciuperca P. fumosoroseus este una extrem de rapida, simptomele cauzate de aceasta ciuperca fiind clare dupa 24-48 ore dupa ce intra in contact cu insecta.

Rezultatul final al insecticidului No Fly WP  este practic stoparea hranirii insectelor daunatoare, acestea fiind distruse intr-un termen de 2-5 zile.

Cum se foloseste insecticidul No Fly WP

Primele tratamente cu insecticidul No Fly WP se pot face la aparitia primelor semne de prezenta a daunatorului pe frunze iar repetarea tratamentului se face la un interval de 5-7 zile.

Pentru insecticidul biologic No Fly WP  este permis un numar de pana la 4 tratamente intr-un sezon. Momentanta nu exista cazuri de rezistenta la acest produs, insa in cazul in care sunt semne ca intervine acest fenomen este recomandat marirea timului dintre tratamente la 15 zile pentru a reduce probabilitatea de capatare de rezistenta a daunatorului.

CulturaOrganism daunatorDoza/Concentratie
Tomate (spatii protejate)   Musculita alba de sera
(Trialeurodes vaporariorum)
0.2 – 0.25 %
(intr-un volm recomandat de 1000 l apa)
Ardei (spatii protejate)
Pepeni (spatii protejate)
Dovlecel (spatii protejate)

Pentru aplicarea insectidului utilizatorii pot folosi orice echipament de pulverizare pe care il au. Se recomanda folosirea unui volum de apa adecvat fiecarei culturi unde tratamentul se face, pentru o acoperire foliara cat mai buna si o eficienta ridicata.

Foarte importanta este depozitarea insecticidului organic No Fly WP deoarece substanta activa a produsului si anume ciuperca parazita ,,Paecilomyces fumosoroseus” se degradeaza la temperaturi ridicate sau in cazul in care a fost in contact cu apa mai mult de 24 de ore.

No Fly WP este compatibil cu mai toate substantele chimice. In Romania produsul biologic No Fly are omologare pentru combaterea musculitei albe de sera. In alte tari din UE acesta are omologare si pentru combaterea mai multor daunatori precum: tripsi, afide, purici meliferi si alte insecte daunatoare.

Caracteristici tehnice

No Fly WP este un insecticid biologic nou, produs de compania Sumi Agro ce are ca substanta activa o concentratie mare de blastospori vii ai ciupercii parazite ,,Paecilomyces fumosoroseus” tulpina FE9901 plus alte ingrediente de natura organica.

,,Paecilomyces fumosoroseus” este o ciuperca naturala, fiind parazit natural al mai multor specii de insecte, acest fiind folosit pentru combaterea insectelor daunatoare din culturile agricole.

Tulpina FE9901 este specifica fiind destinata in special controlului biologic al musculitei albe de sera si combate daunatorii in toate etapele de viata: ou, larva si adult.

Cantitate

200g, 500g

Comentarii clienti
0
0 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
Comentarii

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Nofly”

SUS