Lamdex Extra

Lamdex Extra

163.00lei805.00lei

Golește
Cantitate
0744398201
Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

  • Acest produs este destinat utilizarii publicului larg .

Mod de acțiune și recomandări de aplicare

FORMULARE: Granule dispersabile în apă (WG)

PROPRIETĂȚI FIZICO-CHIMICE : LAMDEX XTRA se prezintă sub formă de granule uniforme dispersabile în apă, fără tendință de sfărâmare, de culoare bej, fără miros caracteristic.

MOD DE ACȚIUNE : Insecticid piretroid, eficient, cu o puternică acţiune de contact şi ingestie asupra unei game largi de dăunători. După aplicare substanţa activă penetrează rapid cuticula insectei acţionând asupra sistemului nervos, dăunătorii încetează să se hrănească, după care paralizează şi mor repede.

INSTRUCȚIUNI DE FOLOSIRE : LAMDEX XTRA se aplică prin stropiri cu echipamente terestre, volumul de apă folosit fiind în funcție de faza de vegetație a culturii tratate, precum și de echipamentul folosit, evitându-se scurgerea soluției de tratat de pe frunze.

Pentru grâu, orz și rapiță tratamentele se vor efectua în toamnă în conformitate cu avertizările locale, pentru fiecare cultură și dăunător, la atingerea pragului economic de dăunare pentru fiecare dăunator în parte.

La porumb și floarea soarelui se aplică tratamente de corecție în vegetație, la cel puțin o săptămână după răsărire sau la densitați de 2-3 dăunători/mp.

Nu se vor aplica mai mult de 2 tratamente cu produsul LAMDEX XTRA pe sezon.

Volumul recomandat este de 200-250 l/ha.

COMPATIBILITATE: LAMDEX XTRA este compatibil cu numeroase produse de protecția plantelor. Înainte de utilizare se va face un test pe cultura

Cantitate

1kg, 5kg

Comentarii clienti
0
0 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
Comentarii

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Lamdex Extra”

SUS