Nematocid Velum Prime 400 SC (1L)
- 16%

Nematocid Velum Prime 400 SC (1L)

2,631.00lei 2,200.00lei

Date Tehnice si de Securitate

Date Tehnice si de Securitate

În stoc

Cantitate
0744398201
Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Acest produs este destinat utilizarii publicului larg .

Velum Prime 400 SC

Nematocid şi fungicid cu aplicare la sol prin apa de irigare, pentru combaterea nematozilor şi a făinării la culturile horticole solanacee şi cucurbitacee din spaţii protejate.

Mod de acţiune:Velum Prime 400 SC este un un produs sistemic, cu acţiune nematocidă şi fungicidă, ce conţine substanţa activă fluopiram. Aplicat prin apa de irigare, contolează atât dăunătorii (nematozii – Meloidogyne spp.), cât şi anumite boli. Datorită acţiunii sistemice, Velum Prime s-a dovedit eficace asupra unor boli foliare precum făinarea (Sphaerotheca fuliginea, Leveillula taurica).

Domeniu de utilizare: Velum Prime 400 SC este omologat pentru utilizare ȋn sere/ spaţii protejate, pentru combaterea nematozilor şi a făinării prin aplicare la sol odata cu apa de irigat, conform tabelului de mai jos:

Doze de utilizare

Solanaceae: tomate, ardei, vinete

Nematozi (Meloidogyne spp), făinare (Leveillula taurica ) – 625 ml/ha

Cucurbitaceae: castraveţi, dovlecei, pepeni galbeni, pepeni verzi

Nematozi (Meloidogyne spp), făinare (Sphaerotheca fuliginea) – 625 ml/ha.

Se vor efectua maxim 2 tratamente/ per ciclu de producţie şi pe an la un interval de 15 – 30 zile ȋntre tratamentele succesive. Doza maxima este de 1250 ml/ha/an. Un prim tratament se recomanda a se efectua cu 1 – 3 zile ȋnainte de plantarea răsadului, urmat de al doilea tratament la 15 – 30 de zile după finalizarea transplantării. Velum Prime  400 SC trebuie aplicat pe un teren udat anterior pentru a favoriza activarea şi preluarea produsului ȋn plante. Doza şi momentul de aplicare sunt alese ȋn funcţie de gradul de infestare şi de starea de sănătate şi de mărimea plantelor.

Timp de pauză: nu se aplică. Volumul de soluţie: 2000 – 6000 l/ha.

Prepararea soluţiei de stropit şi tehnica de aplicare: produsul se aplică odată cu apa de irigare prin sistemul de fertigaţie/ irigare prin picurare. Calibraţi instalaţia de udare astfel ȋncât să administraţi cantitatea exactă de produs calculată la hectar. Utilizaţi toată soluţia preparată într-o zi ! La prepararea soluţiei, după golirea bidonului, acesta se clăteşte de trei ori cu apă iar apa de clătire se toarnă în rezervorul echipamentului de irigat!

Compatibilitate: Înaintea utilizării în amestec cu alte substanţe (fungicide, insecticide sau îngrăşăminte lichide) se recomandă a se efectua un test de compatibilitate fizico-chimică si biologica pe o microprobă (soluţia obţinută nu trebuie să se separe în două fracţiuni). Pentru evitarea oricăror riscuri de diminuare a eficacităţii produselor sau de apariţie a unor fenomene de fitotoxicitate, este de dorit aplicarea individuală atât a produselor de protecţia plantelor cât şi a îngrăşămintelor sau reducerea la minim a numărului de componente din amestec.

Selectivitate: aplicat singur la dozele omologate produsul este bine tolerat și nu este fitotoxic pentru culturile la care este omologat. care se vor colecta în containere specifice şi vor fi distruse de către personal autorizat conform legislaţiei în vigoare. Se va purta echipament de protecţie.

 

 

Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru Nematocid Velum Prime 400 SC (1L)

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Nematocid Velum Prime 400 SC (1L)”

SUS