Inazuma ( 1 Kg )
- 28%

Inazuma ( 1 Kg )

693.00lei 500.00lei

Date Tehnice si de Securitate

Date Tehnice si de Securitate

Cantitate
0744398201
Categorii: ,

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Acest produs este destinat utilizarii publicului larg .

Date tehnice Insecticid INAZUMA

• Substante active: Acetamiprid 100 g/kg + Lambda-cihalotrin 30 g/kg

• Formulare: (WG) Granule dispersabile in apa

Omologari Insecticid INAZUMA

Porumb

Agentul patogen: Sfredelitorul porumbului (Ostrinia nubilalis), viermele vestic al radacinilor (Diabrotica virgifera).

Doza omologata: 0,15-0,20 kg/ha

Numar max. de tratamente: 2

Intervalul min. intre tratamente (zile): 14

Volumul de apa (litri/ha): 300-500

Timp de pauza (zile): 56

Mustar

Agentul patogen: Gandacului lucios al rapitei (Meligethes aeneus), gargarita tulpinilor (Ceuthorhynchus spp.), afide (Aphis spp.)

Doza omologata: 0,15-0,20 kg/ha

Numar max. de tratamente: 2

Intervalul min. intre tratamente (zile): 14

Volumul de apa (litri/ha): 300-500

Timp de pauza (zile): 35

Rapita

Agentul patogen: Gandacului lucios al rapitei (Meligethes aeneus), gargarita tulpinilor (Ceuthorhynchus spp.), afide (Aphis spp.)

Doza omologata: 0,15-0,20 kg/ha

Numar max. de tratamente: 2

Intervalul min. intre tratamente (zile): 14

Volumul de apa (litri/ha): 250-400

Timp de pauza (zile): 35

Rapita

Agentul patogen: Afide (Aphis spp.), viespea rapitei (Athalia rosae) si puricele rapitei (Psylliodes chrysocephala).

Doza omologata: 0,125-0,20 kg/ha

Numar max. de tratamente: 2

Intervalul min. intre tratamente (zile): 14

Volumul de apa (litri/ha): 250-400

Timp de pauza (zile): 35

Mod de actiune Insecticid INAZUMA

Componenta sistemica Acetamiprid

Se caracterizeaza printr-o absorbtie rapida in planta, protejeaza planta la scurt timp de la aplicare si este preluata in cresterile noi, asigurand o protectie de durata. Actioneaza asupra sistemului nervos al insectei. Actioneaza prin ingestie asupra insectelor cu aparat bucal de intepat si supt.

Are perioada scurta de pauza de la aplicare pana la recoltare si o foarte buna rezistenta la spalare (ploi, irigare etc). Nu este influentat de temperatura aerului si ofera o protectie de lunga durata.

Componenta de contact Lambda-cihalotrin

Insecticid piretroid cu spectru larg de combatere, efect soc si activitate reziduala. Substanta activa eliberata imediat, asigura un efect de contact si totodata un efect repelent. Combate foarte bine insectele in stadiul de ou, larve si adulti.

Recomandari de utilizare Insecticid INAZUMA

Tratamentele se fac la avertizare sau la aparitia insectelor daunatoare. Numarul de tratamente este de 1-2 pe sezon si cultura, Intervalul dintre tratamente este de 14 zile. Se poate utiliza exclusiv dupa incheierea zborului albinelor domestice, cu o ora inainte de apusul soarelui, cel tarziu pana la ora 23:00. La cultura porumbului se recomanda aplicarea atunci cand se inregistreaza zborul maxim al fluturilor, inainte de depunerea oualor.

  • Pentru identificarea zborului se pot folosi capcane luminoase, pe baza de feromoni. In cazul prelungirii roirii, la sfredelitorul porumbului, poate fi necesara repetarea tratamentului. La viermele vestic al radacinilor, prin tratamente se va urmari diminuarea numarului de adulti inainte de depunerea oualor, diminuarea daunelor realizate de larve din anul urmator, respectiv evitarea unei slabe poleniari prin distrugerea matasii stiuletilor.
  • Aplicarea se va face in timpul roirii, naintea depunerii oualor de catre insecte. Dinamica roirii se poate urmari cu ajutorul capcanelor galbene cu adeziv. Stadiul fenologic al ultimului tratament: sfarsitul infloritului BBCH 59. La culturile de rapita si mustar, tratamentul impotriva puricelui rapitei si a viespii rapitei se va face in stadiul de 4-6 frunze.
  • In cazul puricelui rapitei, necesitatea tratamentelor de protectie se va decide in urma determinarii suprafetei foliare afectate. Se recomanda ca tratamentul de primavara impotriva gandacului lucios al rapitei, gargaritei tulpinilor, gargaritei silicvelor de crucifere si a afidelor, sa fie facut in perioada de instalare a daunatorilor in cultura, in baza urmaririi atente a numarului de pupe. Stadiul fenologic al ultimului tratament: buton verde BBCH 51.
Comentarii clienti
0
0 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
Comentarii

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Inazuma ( 1 Kg )”

SUS