Seminte Havanna F1 ( 500 Seminte )

Seminte Havanna F1 ( 500 Seminte )

190.00lei

Cantitate
0744398201
Categorii: ,

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Hibridul de tomate Havanna F1 se caracterizeaza prin vigoare puternica de crestere si fructe de 190 – 220 de grame, ferme dar cu gust.

Planta are o crestere ordonata si un foliaj puternic, de culoare verde inchis. Distanta intre internodii este medie si vigoarea de crestere este buna.

Fructul este rotund, usor turtit si costat, cu aspect comercial deosebit. Unul dintre avantajele cultivarii hibridului de tomate Havanna F1 este dat de culoarea rosu-aprinsa a fructelor, care impreuna cu uniformitatea excelenta, (un procent foarte mare de rosii are dimensiuni cuprinse intre 190 – 220 grame) dau un aspect comercial deosebit rosiilor Havanna F1.

Havanna F1 reuseste sa lege, in medie 5 – 7 fructe pe ciorchine. Legarea fructelor este excelenta, atat in perioadele reci, din primavara, cat si in perioadele calde, din vara fapt ce face ca hibridul sa se preteze atat pentru culturile pe ciclul I, cat si pentru cele pe ciclul II. Vigoarea de crestere si capacitatea de legare continua, face hibridul potrivit si pentru culturile pe ciclul lung sau cele pe ciclu intermediar.

Producator : Bakker Brothers

Comentarii clienti
0
0 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
Comentarii

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Seminte Havanna F1 ( 500 Seminte )”

SUS