Pyrinex M22 (1L)

Pyrinex M22 (1L)

81.00lei

Stoc epuizat

Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Insecticid Pyrinex M22

Substanta activa: Clorpirifos-Metil 225 g/l

Caracteristici: Pyrinex M22 este un insecticid organofosforic cu spectru larg de combatere a daunatorilor. Este un concentrat emulsionabil care se prezinta sub forma de lichid limpede, omogen, mobil, de culoare portocalie, cu miros caracteristic (de solvent). Produsul nu este exploziv si nici coroziv. Pyrinex M22 actioneaza prin contact, ingestie si vapori asupra daunatorilor vizati.

Plante tratate: Mar, Vita de vie, Cereale depozitate, Rapita, Mustar.

Daunatori vizati: Viermele merelor (Cydia pomonella), Molia miniera a frunzelor (Phyllonorichter blancardella), Molia vitei de vie (Labesia botrana), Gargarita cerealelor (Sitophilus spp.), Cariul cerealelor (Rhyzopertha dominica), Gandacul lucios (Melighethes aeneus).

Prepararea solutiei: Se umple pe sfert recipientul echipamentului de tratat cu apa si se adauga cantitatea corespunzatoare de Pyrinex M22. Se agita si se adauga diferenta de apa. Continuati agitarea solutiei de stropit pana la terminarea efectuarii tratamentului.

Pyrinex M22 poate fi compatibil cu multe insecto-fungicide, cu exceptia produselor cu reactie puternic alcalina. Se recomanda consultarea tabelelor de compatibilitati si efectuarea unui test inainte de mixare.

Modalitate de aplicare:

La mar se aplica incepand cu desfacerea frunzelor pana la inceputul coacerii, in doza de 2-2.2 l/ha la un volum de apa de 1500 l/ha. Daunatorii vizati sunt viermele merelor (Cydia pomonella) si molia miniera a frunzelor (Phyllonorichter blancardella) . Se recomanda aplicarea de maxim 2 ori pe sezon.

La vita de vie se aplica incepand cu desfacerea primelor frunze pana la inceputul cocerii, in doza de 2.2 l/ha la un volum de apa de 1000 l/ha. Daunatorul vizat este molia vitei de vie (Lobesia botrana). Se recomanda aplicarea de maxim 2 ori pe sezon.

La cerealele depozitate se aplica cand umiditatea boabelor uscate este <14%, dupa ce au fost racite si curatate si inainte de introducerea in depozit. Doza recomandata este de 22 ml/t la un volum de apa de 0.75-1.5 l/t in functie de “viteza benzii transportoare”. Banda transportoare trebuie reglata in asa fel incat stratul de cereale la punctul de aplicare al produsului sa fie uniform si subtire. La doza de 22 ml/t este necesara o perioada de pauza de 90 de zile. Se recomanda o singura aplicare pe lot.

La rapita si mustar se aplica in stadiul de mugure verde, daca daunatorii ating pragul de daunare, inainte de inflorit, in doza de 2 l/ha la un volum de apa de 200-300 l/ha. Daunatorii vizati sunt gargarita cerealelor (Sitophyllus spp.) si cariul cerealelor depozitate (Rhyzopertha dominica). Se recomanda o singura aplicare pe sezon.

Informaţii adiţionale

Destinat UzPopulatie, Profesional
Substanta activa insecticide agroClorpirifos
Concentratie Substanta Activa225 g/l
Denumire plantaGrau, Mar, Orz, Orzoaica, Ovaz, Porumb, Rapita, Vita de vie
Tipuri AplicarePompa de spate
FormulareEC – concentrat emulsionabil
Modalitate de ambalare5 litri
Valabilitate (ani)Nu
Greutate (Kg)5.0000
ProducatorAdama
Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru Pyrinex M22 (1L)

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Pyrinex M22 (1L)”

SUS