Pasta Protect (250gr)

Pasta Protect (250gr)

12.00lei

Stoc epuizat

Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Momeala de la Protect se prezinta sub formala nou de pasta, are un gust foarte placut de catre soareci si sobolani, contine o substanta activa moderna cu efect anticoagulant, pe baza de bromadiolon, astfel devine usor posibila distrugerea sigura si extrem de rapida a rozatoarelor, care au un instinct de aparare prudent.
Bromadiolonul are un efect intarziat, iar rozatoarele nu devin suspicioase si consuma momeala. Produsul este recomandat sa fie amplasat in locurile care sunt frecventate des de rozatoare in cautare de hrana.
Pasta rodenticida contine o substanta extrem de amara, numita Bitrex, care previne ingerarea accidentala a produsului de catre oameni sau animale de companie.

Utilizare:

Produsul se foloseste in urmatorul mod:
-se amplaseaza momeala ambalata in pungi de hartie (nu deschideti pungile), in cele mai frecventate locuri de catre rozatoare si in preajma ascunzatorilor;
-se pun 2-4 momeli intr-un loc in cazul eliminarii soarecilor si 8-12 momelii in cazul eliminarii sobolanilor;
-se recomanda punerea momelilor in cuiburile rozatoarelor, in locurile intunecate si ascunse, eventual pe tavi de hartie, in spatele unor obiecte.

Dupa 3-4 zile de la ingerarea momelii, vor incepe sa dispara rozatoarele. Pentru a elimina toata colonia de rozatoare este necesar 2-3 saptamani, in functie de marimea terenului si numarul rozatoarelor.
Verificati momeala la intervale de 7-10 zile si inlocuiti momeala consumata. Verificarile si inlocuirea cuburilor trebuie continuata pana la eliminarea completa a soarecilor si sobolanilor. Daca observati ca momeala a ramas neatinsa, fara ca rozatoarele sa fi disparut, incercati sa puneti momeala in alte locuri.

Utilizati produsul respectand cu strictete instructiunile!

Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru Pasta Protect (250gr)

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Pasta Protect (250gr)”

SUS