Nuprid AL 200 SC (1L)

Nuprid AL 200 SC (1L)

175.00lei

Date Tehnice si de Securitate

Date Tehnice si de Securitate

Stoc epuizat

Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Acest produs este destinat utilizarii publicului larg .

Insecticid sistemic Nuprid AL 200 SC cu spectru larg de acțiune.

NUPRID® AL 200 SC conţine 200 g imidacloprid / litru, se prezintă sub formă de suspensie concentrată, fină, omogenă, de culoare crem, cu tendinţă de depunere în timp, dar cu o bună capacitate de revenire în sistem omogen. NUPRID® AL 200 SC este un insecticid ce acționează atât prin contact cât și prin ingestie. Substanța activă acționează asupra sistemului nervos al insectelor determinând moartea rapidă a acestor.

 

Culturi

Dăunători

Concentrația (%) / Doza (litri/ha)

Tomate

(în sere şi solarii)

molia minieră a frunzelor şi fructelor de tomate (Tuta absoluta)

1 l/ha

 

 Castraveţi

(în sere şi solarii)

păduchele verde al castraveţilor

(Cerosipha gossypii)

0,050% (0,50 l/ha)

tripsul comun (Thrips tabaci)

musculiţa albă (Trialeurodes vaporariorum)

0,075% (0,75 l/ha)

 

Timpul de pauză de la ultimul tratament până la recoltare: 3 zile.

TEHNICA DE APLICARE: Tratamentele cu NUPRID® AL 200 SC se aplică cu mijloace de stropit terestre, prevăzute cu sisteme de agitare continuă a soluţiei de stropit şi bine reglate, pentru o cât mai fină pulverizare şi o acoperire uniformă a plantelor tratate. Înainte de folosirea produsului, ambalajul se agită bine pentru omogenizarea conţinutului. După golire, ambalajele se clătesc bine (de 3 ori) cu apă care se adaugă în rezervorul cu soluţia de stropit.

 

COMPATIBILITATE: NUPRID® AL 200 SC se poate aplica în amestec cu produse fungicide autorizate pentru combaterea bolilor, avându-se în vedere recomandările şi instrucţiunile din tehnologiile specifice pe culturi privind cele mai eficiente asocieri şi fazele de aplicare. Este compatibil şi cu fertilizanţi foliari autorizaţi.

 

MĂSURI DE IGIENĂ, PROTECŢIA MUNCII ŞI PRIM AJUTOR: La manipularea produsului şi în timpul aplicării tratamentelor se poartă echipamentul de protecţie uzual, evitându-se contactul cu pielea, cu ochii sau inhalarea aerosolilor care se formează în timpul stropirilor. În timpul manipulării şi al aplicării tratamentelor nu se consumă băuturi alcoolice, nu se fumează, nu se mănâncă. În caz de contaminare a pielii, se spală bine cu apă şi săpun, în caz de contaminare a ochilor, se spală bine cu apă curată. Îmbrăcămintea de protecţie contaminată sau deteriorată se schimbă. În timpul tratamentelor se va evita inhalarea aerosolilor formaţi, iar în caz de apariţie a unor manifestări ce ar putea fi puse pe seama produsului, se apelează fără întârziere la un serviciu medical, ca si în cazul înghiţirii accidentale care poate avea efecte nocive. Pentru informaţii medicale suplimentare contactaţi Institutul de Sănătate Publică din București (telefon: 021.318.36.06).

CONDIŢII DE MANIPULARE, DEPOZITARE ŞI TRANSPORT: Produsul se păstrează/depozitează în ambalajul original, închis etanş, în spaţii uscate, ferit de acţiunea directă a razelor de soare, a surselor de căldură sau de foc, la temperaturi ce pot fi între -5°C şi 30°C, în locuri inaccesibile copiilor şi altor persoane neavizate. MĂSURI PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI: Este foarte toxic/periculos pentru albine. Pentru a proteja albinele şi alte insecte polenizatoare, nu stropiţi plantele în timpul înfloritului şi nu faceţi tratamentele în prezenţa albinelor, asigurându-vă că respectaţi normele legale pentru protecţia albinelor în zonele în care faceţi tratamentul. Fiind foarte toxic faţă de unele organisme acvatice, este obligatorie respectarea normelor de protecţie a solurilor, a apelor de suprafaţă şi subterane, fiind interzisă utilizarea produsului în zonele de protecţie a râurilor şi lacurilor, de minim 15 m. După efectuarea tratamentelor, echipamentele de stropit se spală imediat, iar apele de spălare se pulverizează pe culturile tratate, fiind interzisă aruncarea în apele de suprafaţă, pe alte terenuri sau culturi.

ELIMINAREA AMBALAJELOR GOALE: Ambalajele goale, clătite de 3 ori cu apă, se colectează şi se predau gratuit în vederea eliminării, la cel mai apropiat punct de colectare SCAPA, fiind interzisă utilizarea în alte scopuri. Telefonați la 0800.800.211 – număr gratuit, sau consultați www.aiprom.ropentru informarea cu privire la cel mai apropiat centru de colectare și al calendarului de colectare SCAPA.

Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru Nuprid AL 200 SC (1L)

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Nuprid AL 200 SC (1L)”

SUS