Lancelot Super
Sale

Lancelot Super

67.00lei960.00lei

Date Tehnice si de Securitate

Date Tehnice si de Securitate

Golește
Cantitate
0744398201
Categorii: , ,

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Acest produs este destinat utilizarii publicului larg .

Lancelot Super

Lancelot® Super este un erbicid de ultima generație, cu o formulare granulată foarte concentrată, folosit la doze foarte mici.

Lancelot® Super este foarte bine translocat în plantă, rezultând un grad ridicat de combatere al buruienilor perene ca Cirsium arvense, Bromus spp. și Sonchus arvensis.

Creșterea buruienilor este stopată în decurs de o zi de la aplicare. Primele simptome vizibile (decolorarea și răsucirea frunzelor) se observă la 3-4 zile după erbicidare. Combaterea completă se realizează în 2-3 săptămâni după aplicare, depinzând de tipul de buruieni și de condițiile climatice.

Lancelot® Super prezintă activitate reziduală la sol, permițând combaterea buruienilor cu germinație târzie, prelungită.

Datorită activității reziduale la sol, perioada de combatere se prelungește cu 1-3 săptămâni după aplicare. Lancelot® Super este rapid absorbit de buruieni, iar ploile survenit la o oră după aplicare nu influențează eficacitatea produsului.

Recomandări de aplicare

Temperatura optimă de aplicare este între 8-25o C, dar tratamentele pot fi făcute începând de la 5o C, situație în care apariția simptomelor este încetinită, dar efectul final nu este afectat. Pentru a obține cele mai bune rezultate, se recomandă să se erbicideze atunci când buruienile dicotiledonate au 2-6 frunze, iar în cazul infestării cu Cirsium arvense, maxim 10-15 cm înălțime.

Rotația culturilor

Culturile care pot fi înființate după aplicarea Lancelot® Super: • După o lună (în caz de cultura calamitată): cereale, porumb, sorg. Solul trebuie arat înainte de semănat. • Toamna: cereale, rapiță, pășune; • Primăvara următoare: cereale, rapiță, floarea soarelui, ceapă, cartof, sfeclă de zahăr, lucernă, morcov, cicoare, in; • După 14 luni: linte, năut, soia, fasole, mazăre. * Încorporați prin arătura paiele provenite de la culturile tratate cu Lancelot® Super.

Cantitate

33g, 500g

Altii au cumparat si...

Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru Lancelot Super

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Lancelot Super”

SUS