Goal 4F (500ml)

Goal 4F (500ml)

135.00lei

Stoc epuizat

Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Goal 4 F

Substanta activa: 480 gr/litru oxifluorfen

Caracteristici: Goal 4 F este un erbicid produs de Dow Agro Sciences, care in functie de cultura tratata se utilizeaza preemergent sau postemergent pentru eliminarea buruienilor dicotiledonate si monocotiledonate din culturile de floarea soarelui, ceapa si vita de vie.

Mod de actiune : In functie de cultura tratata, Goal 4F se utilizeaza ca un erbicid preemergent, cu aplicare la sol sau ca erbicid postemergent, de contact.
Cand se aplica preemergent, Goal 4F formeaza o pelicula subtire la suprafata solului, distrugand buruienile care rasar, in momentul in care strabat aceasta pelicula. De aceea, este foarte important ca solul sa fie bine pregatit inainte de aplicarea erbicidului, pentru a nu distruge prin lucrari pelicula de erbicid.
Cand se aplica postemergent, Goal 4F distruge rapid buruienile tinere, prin actiunea sa de contact. Cele mai bune rezultate se obtin cand buruienile sunt in stadiu de 2-4 frunze. Acoperirea buna a buruienilor cu solutia de erbicidat este esentiala pentru realizarea unei combateri maxime. Goal 4F nu se leviga in sol.

Mod de utilizare: La floarea soarelui se va aplica 0.5 l/ha , preemergent, pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale (exceptie Xanthium-cornuti).
La ceapa din arpagic se va aplica 0.5 l/ha, postemergent, in 300-500 l apa/ha.
 La ceapa semanata direct se aplica 0.5 l/ha, postemergent, cand plantele de ceapa au 2-3 frunze adevarate. Goal 4F poate cauza leziuni necrotice , rasucirea sau piticirea plantelor de ceapa, dar acestea nu vor influenta dezvoltarea ulterioara a culturii si nici productia. Aceste manifestari sunt considerabil reduse atunci cand aplicarea erbicidului se face nu mai devreme de 3 zile dupa ultima ploaie sau dupa irigare, pentru ca refacerea substantei ceroase de pe frunze protejeaza plantele. Nu se va amesteca Goal 4F cu alte ingrasaminte sau pesticide atunci cand se aplica postemergent la ceapa.
 La vita de vie se aplica 2.5 l/ha postemergent, dupa formarea fructelor, cand buruienile nu depasesc 10-15 cm. Se va evita imprastierea erbicidului pe foliajul vitei de vie, pentru a nu cauza arsuri.
Cantitatea de solutie la hectar este de 300-500 l.

Plante tratate: Floarea Soarelui, Ceapa, Vita de vie

Buruieni combatute: Abuthilon theophrasti (teisor), Amaranthus retroflexus (stir salbatic), Chenopodium album (loboda salbatica), Galinsoga parviflora (busuioc salbatic), Hibiscus trionum (zamosita), Lamium amplexicaule (sugel), Malva parviflora (nalba), Matricaria spp. (musetel), Polygonum spp. (iarba rosie, ardeiul broastei), Portulaca oleracea (grasita), Raphanus raphanistrum (ridiche salbatica), Sinapis arvensis (mustar salbatic), Sisymbrium sophia (voinicica), Solanum nigra (zarna), Sonchus oleracea (susai), Urtica urens (urzica mica), Veronica spp. (soparlita).

Compatibilitate: Goal 4F este compatibil cu alte erbicide, insecticide si fungicide. Inainte de folosire se recomanda consultarea tabelelor de compatibilitate si efectuarea unui test practic, respectand dozele prescrise.

Producator: Dow Agro Sciences

CulturaBuruieni combatuteMomentul aplicariiDoza
Floarea soareluiDicotiledonate anuale (exceptie cornuti)Preemergent0.5 l/ha
Ceapa din arpagic, Ceapa semanata direct, UsturoiDicotiledonate anuale si efect secundar asupra buruienilor monocotiledonatePostemergent0.5 l/ha
Vita de vieMono si dicotiledonate anuale si perene din samantaPostemergent2.5 l/ha

Altii au cumparat si...

Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru Goal 4F (500ml)

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Goal 4F (500ml)”

SUS