Galera Super (1L)

Galera Super (1L)

1,400.00lei

Date Tehnice si de Securitate

Date Tehnice si de Securitate

În stoc

Cantitate
0744398201
Categorii: ,

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Acest produs este destinat utilizarii publicului larg .

Mod de prezentare1 litru
Substanta activaClopyralid, Picloram
Concentratie267 gr/litru, 67 gr/litru
ProducatorDow Agro Sciences
DozajNu
Momentul aplicariiNu
Combate activitateaMatricaria spp. (musetel), Anthemis spp. (romanita), Cirsium arvense (palamida), Galium aparine (turita), Sonchus spp. (susai), Centaurea cyanus (albastrita), Taraxacum officinale (papadia), Galinsoga parviflora (busuioc salbatic), Senecio vulgaris (spalacioasa), Polygonum convulvus (volbura), Fagopyrum tataricum (hrisca tatarasca), Fumaria offininalis (fumarita), Solanum nigrum (zarna), Trifolium spp.
Plante tratateRapita, Mustar
FormulareSL – concentrat solubil
Tipuri AplicarePulverizare

Caracteristici: Erbicid Galera postemergent, cu aplicare foliara, pentru combaterea excelenta a buruienilor dicotile anuale si perene din culturile de rapita si mustar. Galera are actiune dubla: de contact, datorata picloramului si sistemica, datorita clopiralidului.

Mod de actiune: Produsul se aplica prin stropire, primavara, la inceputul perioadei de vegetatie, inainte ca mugurii florali sa fie vizibili, dar dupa aparitia frunzelor culturii. Se aplica atunci cand temperatura aerului depaseste 8°C. Nu se aplica daca a fost inghet in noaptea precedenta sau daca este anuntat inghet. Nu este spalat de ploaie la 2 ore de la aplicare. Nu se aplica tratamentul in conditii de vant, pentru a evita imprastierea produsului pe alte culturi decat cea de rapira sau mustar, intrucat produsul poate provoca daune celorlalte culturi cu frunza  lata. In conditii de seceta, efectul sistemic al produsului poate fi diminuat.
Produsul poate restrictiona rotatia culturilor in conditiile lipsei umiditatii din sol, precum si pe solurile sarace in materie organica (conditii in care degradarea produsului in sol se face mai greu). In conditiile amintite se recomanda atentie sporita, daca se doreste ca urmatoarele culturi sa fie leguminoase, solanacee sau composite (mazare, fasole, lucerna, salata, tomate), intrucat acestea sunt foarte susceptibile la reziduurile de picloram din sol. De aceea in conditiile solurilor sarace in materie organica si in conditii de seceta excesiva, se recomanda o rotatie clasica, cu culturi monocotiledonate (cereale sau porumb).
Dupa aplicarea produsului si pana la recoltare trebuie sa treaca 75 zile.
Volumul de apa utilizat pentru prepararea solutiei de stropit este de 200-400 l/ha.

Compatibilitate: Galera se poate aplica in combinatie cu insecticidul Reldan 10 EC-1.1 l/ha pentru combaterea daunatorului Melighetes aeneus. Produsul Galera poate fi aplicat in combinatie cu alte produse: fungicide, erbicide, insecticide, fertilizanti foliari si regulatori de crestere, daca recomandarile de pe eticheta produselor nu restrictioneaza acest lucru.

CulturaBuruieni combatuteMomentul aplicariiDoza
RapitaDicotiledonate anuale si perene in faza mica (exceptie turita, volbura)Postemergent (inainte de alungirea tulpinii)0.250-0.300 l/ha
MustarDicotiledonate anuale si perene in faza mica (exceptie volbura, mustar salbatic, ridiche salbatica, mustar negru)Postemergent (inainte de alungirea tulpinii)0.250-0.300 l/ha
Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru Galera Super (1L)

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Galera Super (1L)”

SUS