Fungicid Cupertine Super (1 Kg)

Fungicid Cupertine Super (1 Kg)

73.00lei

Date Tehnice si de Securitate

Date Tehnice si de Securitate

Stoc epuizat

Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Acest produs este destinat utilizarii publicului larg .

Cupertine Super contine 3% cymoxanil si 22,5% cupru (sub forma de sulfat de cupru) si are formulare de pulbere umectabila.

Fungicidul Cupertine Super este o combinatie intre doua substante active cu efect complementar, oferind dubla protectie impotriva manei. Cymoxanilul este componenta sistemica, ce patrunde in planta actionand prin interior iar cuprul (substanta de contact) previne aparitia manei din exterior.

Fungicidul Cupertine Super previne aparitia ciupercilor patogene pe suprafata plantelor, precum si in interiorul acestora, oprind sporularea si extinderea bolii pe alte plante.

Fungicidul Cupertine Super patrunde rapid in tesutul vegetal, nespalandu-se usor de ploi sau apa de irigatii.  Cuprul, sub forma de zeama bordeleza este foarte activ in combaterea manarilor. Fungicidul Cupertine Super nu afecteaza fermentatia vinului.

 

MOD DE UTILIZARE:

Cartof        – mana (Phytophtora infestans) – 3,5 kg/ha

Vita de vie – mana ( Pseudoperenospora cubensis) – 4 kg/ha

Tomate      – mana (Phytophtora infestans) – 3,5 kg/ha

 

Pentru combaterea eficienta a manei se recomanda aplicarea tratamentului cu Cupertine Super de 2-3 ori pe sezon, in alternanta cu alte fungicide de contact.

La cultura cartofului, alternanta fungicidului Cupertine Super cu fungicidele de contact asigura o protectie foarte buna atat impotriva manei, cat si a alternariozei, impiedicand aparitia formelor rezistente ale ciupercilor.

La vita de vie, Cupertine Super se recomanda a se folosi in perioada de crestere intensa a lastarilor, inflorit si dezvoltarea boabelor.

La legume, prin componenta sa cuprica, produsul combate si bacterioze deosebit de periculoase pentru aceste tipuri de culturi

Altii au cumparat si...

Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru Fungicid Cupertine Super (1 Kg)

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Fungicid Cupertine Super (1 Kg)”

SUS