Amalgerol (1L)

Amalgerol (1L)

69.00lei

Date Tehnice si de Securitate

Date Tehnice si de Securitate

În stoc

Cantitate
0744398201
Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Acest produs este destinat utilizarii publicului larg .

Fertilizant Amalgerol (1L)

Amalgerol este un produs natural ce ajuta la accelerarea cresterii culturilor, inclusiv a sistemului radicular. Aplicarea indelungata amelioreaza structura solului, imbunatatind astfel fertilitatea solului si stabilitatea productiei.

Amalgerol are in compozitie mai mult de 40 de uleiuri esentiale, minerale si vegetale cu un continut de plante acvatice, ulei de parafina distilat, uleiuri vegetale si extracte din plante medicinale din Muntii Alpi. Toate elementele ce compun Amalgerol se descompune 100% in mediul conjurator si nu este catalogat ca fiind periculos.

Avantajele acesti produs natural pe baza de plante si uleiuri este ca stimuleaza cresterea plantelor, sporind cantitatea si calitatea productiei la cerealele paioase, culturile uleioase, viticulutura, horticultura si pomicultura. Creste rezistenta plantelor la seceta, amelioreaza conditia culturilor dupa bruma, grindina, daune din erbicide sau surplus de umiditate si ajuta in depasirea efectului negativ produs de acesta.

Sporeste asimiliarea azotului, fosforului, potasiului si a microelementelor din sol, fara a mai fi necesara suplimentarea de ingrasaminte NPK.

Avantaje asupra solului si a plantelor:

– este bogat in hidrocarburi si hormoni vegetali naturali ce ajuta la crestere;

– Stimuleaza cresterea viguroasa a plantelor;

– Ajuta la retinerea mai buna a apei in sol si o mai buna dezvoltare a sistemului radicular;

– Asigura o mai buna umplere a bobului la culturile de cereale, iar la struguri creste cantitatea de zahar in bob cu 2-4% la tratarea de 2-3 ori a vitei de vie;

– Imbunatateste recolta din punct de vedere calitati si cantitativ;

–  Creste activitatea microbiana a solului si in special micoriza;

– Diminueaza cheltuielile cu fertilizarea;

– Accelereaza descompunerea resturilor vegetale in sol si creste activitatea microbiana;

– Absorbtia de calciu este mai mare cu aproximativ 43%, ceea ce conduce la o mai buna pastrare a recoltei.

Mod de aplicare:

CULTURI CEREALIERE

 2 l/ha in toamna, in faza inceputului infratrii; 3 – 5 l/ha in primavara, in faza inceputului formarii clasei si/sau inceputul inspicarii pana la umplerea bobului.

PENTRU MIRISTII

 Combinatie din AMALGEROL® (3 l/ha) + glifosat acid 360 g/l (5 l/ha) pentru accelerarea descompunerii paielor si resturilor vegetale in sol.

PORUMB

3 -5 l/ha in faza de 4-6 frunze; este posibila aplicarea repetata inaintea inceputului prelungirii tulpinii. 3 – 5 l/ha la tratarea resturilor vegetale dupa colectarea porumbului.

LEGUME

3 l/ha pentru o aplicare unica; prima aplicare se va efectua la 14 zile dupa plantare; 3-5 aplicari repetate – la intervale de 10 zile. AMALGEROL® imbunateste rezistenta legumelor impotriva bolilor, ceea ce presupune mai putine tratari cu fungicide. Sporeste nu numai cantitatea, dar si calitatea productiei (legume mai bine calibrate). Scade numarul legumelor marunte pe seama celor de marime mijlocie si celor mari. Este un produs recomandat pentru cresterea ecologica a legumelor si culturile bio.

RAPITA

2 – 3 l/ha in toamna, in faza de 4-6 frunze a rapitei. Ajuta la dezvoltarea unui sistem de radacini sanatos si puternic. 3 – 5 l/ha de doua ori in primavara, in timpul tratarii cu insecticid sau fungicid.

FLOAREA SOARELUI

3 – 5 l/ha in combinatie cu erbicid in faza de 2-6 perechi de frunze.

VITA DE VIE

3 l/ha pentru o aplicare; 4-5 aplicari in perioada dintre aparitia florilor si parguirea boabelor. Radacinile vitelor de vie tinere se pun in solutie de 5 % inainte de plantare, in vederea asigurarii unei dezvoltari bune a sistemului de radacini. Vite de vie, la care se observa ingalbenirea frunzelor, culoarea lor verde se reface în 4-6 zile dupa stropirea cu AMALGEROL®.

POMI FRUCTIFERI

Volum mic: 3 – 5 l/ha intr-o solutie de lucru de 350 – 500 l apa/ha. Volum mare: 5 – 10 l/ha intr-o solutie de lucru de 1000 – 1500 l apa/ha. Timpul aplicarii: Se stropeste la intervale de 10 zile, de la faza de boboc roz pana la sfarsitul cresterii mugurilor, mai ales inaintea perioadei de cadere a petalelor. Este extrem de importanta asigurarea stropirii bune a tuturor partilor pomului, mai ales a punctelor de crestere.

CARTOFI

5 l/ha, aplicate intre perioada de crestere a stolonilor si formarea tuberculilor de marimea boabelor de mazare. Aplicare tripla cu aceiasi doza in intervale de 10-14 zile. A se folosi 300-1000 l apa/ha. Folosirea produsului AMALGEROL® la cartofi diminueaza fractia marunta pe seama celei mijlocii si mari.

HORTICULTURA SI CULTIVAREA IN SERE

Fertilizare cu 0.02% – 0.05% (20 – 50 ml /100 l apa) in intervale de 10 -14 zile. Aplicare foliara cu 0.3% – 0.5% (30 – 50 ml /10 litri apa) in intervale de 10-14 zile. Folosirea produsului AMALGEROL® reduce numarul stropirilor cu pesticide si fertilizarea. Plantele se disting printr-o culoare verde a frunzelor mai intensa, parametrii de cantitate si calitate a recoltei sunt mai buni. Pentru castraveti: tratare la doua saptamani dupa plantare, in vederea evitarii ingabenirii plantei.

PEPINIERE

Rasadirea intotdeauna este stresanta pentru pomii tineri. Radacinile pomului tanar se pun intr-o solutie de 5% timp de cateva minute inaintea plantarii, pentru asigurarea dezvoltarii bune a sistemului de radacini.

TERENURI SPORTIVE

3 – 5 l/ha dupa cosire, cu aplicare ulterioara. Pentru terenuri de golf, terenuri de fotbal, spatiile verzi ale parcurilor, terenuri sportive si altele.

CULTURI LEGUMINOASE

5 l/ha inaintea inceputului infloririi.

CULTURI BACE

20 – 60 ml /10 l de apa intr-o solutie de lucru de 700 – 2250 l apa/ha. Timpul aplicarii: Inainte de inflorire, aplicari repetate in interval de 10-14 zile. Daca fructele vor fi supuse prelucrarii, consultati-va cu procesatorul lor inainte de stropire.

DESCOMPUNEREA RESTURILOR VEGETALE

3 – 5 l + 20 kg/ha carbamida inainte de prelucrare.

REFACEREA CULTURILOR DUPA BRUMA, GRINDINA, DAUNE DIN ERBICIDE SI ALTELE

3 – 5 l/ha intr-o solutie de lucru de 200 – 250 l apa/ha.

COMPATIBILITATE:

AMALGEROL® este un concentrat lichid, emulsie cu o calitate ridicata. Se dilueaza perfect in apa.

Este compatibil cu multe produse. Intr-un amestec cu pesticide din rezervor, Amalgerol are un efect aditional sinergic si optimizeaza actiunea acestor produse.

Cititi cu atentie eticheta produslui cu care doriti sa il amestecati.

AMALGEROL® nu este compatibil cu ingrasaminte lichide cu continut mare de azot.

Ambalaj: flacon 1 litru

Aplicare: foliar sau la radacina

Informaţii adiţionale

Denumire plantaArdei, Cartofi, Gazon, Struguri, Tomate
Formulare/StareLichid
ProducatorHechenbichler
Modalitate de ambalare1 litru
Valabilitate (ani)Nu
Greutate (Kg)1.0000

Altii au cumparat si...

Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru Amalgerol (1L)

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Amalgerol (1L)”

SUS