Adengo 465 SC
Sale

Adengo 465 SC

175.00lei3,580.00lei

Date Tehnice si de Securitate

Date Tehnice si de Securitate

Golește
Cantitate
0744398201
Categorii: ,

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Acest produs este destinat utilizarii publicului larg .

Ce este Adengo?

Adengo face parte din categoria erbicidelor preemergente si postemergente timpurii cu formula de suspensie concentrata, ce se utilizeaza cu scopul de a combate buruienile anuale ce afecteaza culturile de porumb.

Cum actioneaza erbicidul Adengo?

Erbicidul Adengo contine doua substante extrem de benefice, completate de o noua tehnologie care protejeaza culturile de porumb. Una dintre cele mai importante caracteristici ale acestui produs este reprezentata de posibilitatea de reactivare. El poate fi activ chiar si in timpul ploilor ce urmeaza dupa o vreme secetoasa, avand controlul asupra buruienilor care pot aparea in tot acest timp. Mai mult decat atat, folosind acest produs, buruienile pot fi distruse imediat dupa ce rasar. Mai intai veti observa albirea plantei, iar apoi va urma distrugerea ei si ulterior disparitia.

Cum se aplica erbicidul Adengo?

In cazul erbicidului Adengo preemergent, se utilizeaza cantitati intre 0,35 si 0,4 litri pe hectar. Cea mai mica doza, respectiv 0,35, este recomandata pentru soluri ce contin humus de pana la 2,5% si 0,4 pentru cele cu cantitate de humus intre 2,5-3,5% si infestate cu un numar ridicat de buruieni.

Erbicidele Adengo postemergente timpurii au un alt mod de aplicare. Ele trebuie aplicate cu doze intre 0,3 si 0,35 litri pe hectar. Cea mai mica doza se aplica pe soluri sarace in humus si infestare redusa, in timp ce doza de 0,35 litri pe hectar trebuie aplicata doar pe soluri cu humus ce variaza intre 2,5% si 3,5% si are grad de infestare ridicat.

Tratamentul cu Adengo erbicid poate fi utilizat pana in cea de-a 3-a faza a frunzelor porumbului si buruieni in stadiu incipient, aproximativ doua sau trei frunze. Inainte de a-l turna in rezervorul masinii, erbicidul trebuie agitat foarte bine (in ambalajul in care l-ati cumparat).

Specii de buruieni atacate de Adengo

Erbicidul Adengo este apreciat din punctul de vedere al spectrului larg de actiune. Astfel, produsul da dovada de eficienta in lupta cu aproape toate speciile de buruieni des intalnite.

Cum trebuie pregatit solul?

Pregatirea solului reprezinta o etapa extrem de importanta in procesul de utilizare a produsului. Pentru a avea efecte benefice, solul necesita o pregatire atenta, fara a avea bulgari. Daca va doriti sa obtineti efecte maxime atunci cand aplicati Adengo erbicid preemergent, este recomandat sa aplicati produsul chiar dupa semanare. Astfel, este valorificata umiditatea aflata in pamant.

Compatibilitatea erbicidului Adengo

In cazuri extreme, cand culturile sunt infestate puternic, iar solurile contin humus peste 3,5%, produsul poate fi folosit impreuna cu alte erbicide.

Protejeaza-ti culturile de porumb cu ajutorul erbicidului Adengo 465 SC!

 

Cantitate

1 Litru, 200 ml, 5 Litri

Altii au cumparat si...

Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru Adengo 465 SC

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Adengo 465 SC”

SUS