Seminte mazare romaneasca premium, furajera - Timpurie si extratimpurie

Seminte mazare

Seminte de mazare Avola de la Seminis Sac 100.000 seminte - 23kg Maturitate foarte timpurie (s..

250,00 ron

DESCRIERE PRODUS:- este un soi de mazare timpuriu;- a carui perioada de vegetatie este cuprinsa intr..

200,00 ron

Mazarea Premium se remarca printr-o buna timpurietate (de 57 de zile) si o capacitate excelenta..

225,00 ron

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Alege dintr-o gama variata de seminte de mazare

Fie ca iti doresti sa ai propria cultura de mazare in gradina personala, sau sa o cultivi in scop comercial, noi iti oferim seminte de mazare de cea mai buna calitate.Mazarea este o leguma a sezonului rece, astfel ca este rezistenta la frig si inghet. Este recomandat sa plantezi mazare cat mai curand posibil. Semintele se planteaza primavara, de indata ce pamantul poate fi lucrat, dar nu se planteaza in lunile calde de vara, intrucat nu va inflori si va avea o recolta slaba.

Mazarea poate fi consumata sub diverse forme, si este una dintre cele mai bune leguminoase. Daca iti doresti sa ai propria ta cultura de mazare, ai nevoie de seminte mazare. La noi gasesti o diversitate de seminte de mazare, precum seminte mazare dulce, seminte de mazare pastai si seminte pentru mazare urcatoare.

Mazarea este una dintre cele mai sanatoase leguminoase, pe care o recomanda nutritionistii. Mazarea este bogata in vitamine, minerale si antioxidanti. Printre componentele pe care le are mazarea se numara vitamina A, vitaminele din complexul B, vitamina C, vitamina K, fosfor, potasiu, magneziu, zinc si seleniu.  Datorita acestor componente, mazarea previne si trateaza anemia, ischemia, infarctul, sindromul oboselii cronice, osteoporoza, bolile renale, infectiile cu helicobacter pylori si chiar cancerul. Conform studiilor, mazarea are proprietati antioxidante si antiinflamatorii, intrucat mazarea contine antioxidanti si substante antiinflamatorii precum flavonoide, carotenoide, acizi fenolici si polifenoli. Una dintre componentele antiinflamatorii din mazare este Omega-3.

Alege din acest magazinonline de seminte soiul tau preferat de seminte mazare, dar si alte seminte de legume. Iti oferim o gama variata de seminte mazare, printre care seminte mazare de gradina, seminte mazare profesionale si seminte mazare hibrid.