Fungicid Maccani (1kg)

Fungicid Maccani (1kg)

101.00lei

Date Tehnice si de Securitate

Date Tehnice si de Securitate

Stoc epuizat

Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Acest produs este destinat utilizarii publicului larg .

MACCANI este un fungicid pe baza de doua substante active, cu actiune sistemic locala si translaminara, pentru combaterea rapanului si fainarii la mar.
Substanta activa piraclostrobin face parte din familia strobilurinelor, cu efect uni-site si care are ca mod de actiune inhibarea respiratiei mitocondriale. Aceasta duce la reducerea energiei necesare în procesele esentiale din celulele agentului patogen.
Ditianon a doua substanta activa, face parte din grupa chinonelor, cu efect multi-site, cu activitate de contact si preventiva, inhiband germinatia sporilor. MACCANI este, astfel, un produs sistemic translaminar si protectant. Substanta activa ramane dupa aplicare la suprafata frunzelor
ca un depozit solid. O parte din substanta activa patrunde în frunza datorita proprietatilor de miscare translaminara si sistemic locala. Eliberarea substantei active se face treptat, fapt ce confera o lunga perioada de actiune. Parteneriatul celor doua substante active si modurile de actiune diferite permit realizarea unei strategii robuste anti-rezistenta.

La mar se poate aplica incepand cu fenofaza de buton roz, pană la faza de crestere a fructelor (fructe de marimea nucilor). Intervalul dintre
stropiri este in general de 8-12 zile, adaptabil in functie de presiunea de infectie. In cazul perioadelor cu presiune ridicata de infectie, intervalul
intre tratamente se va reduce la 7-10 zile. Maccani se aplica preventiv.
Numarul de tratamente cu produsul Maccani trebuie sa fie de maxim 30% din numarul total al tratamentelor (incluzand si alte produse din aceeasi familie chimica), dar nu mai mult de 3 tratamente pe sezon. Produsul se va integra intr-un program de combatere în alternanta cu produse ce au alt mod de actiune.

MACCANI are protectie de incredere impotriva bolilor, pentru un maximum de recolta si calitate.Creeaza culturi sanatoase, cu asimilatie imbunatatita avand protectie de lunga durata datorita preluarii depozitelor formate, cu buna rezistenta la spalare.
Este un produs cu doua substante active, usor de folosit si doua moduri diferite de actiune, ce asigura un management de incredere al rezistentei.

Informații detaliate despre culturi și oragnisme dăunătoare

CulturaOrganismul daunatorDoza
MarFăinare0,15% (2,25 kg/ha)
Rapănul mărului0,15% (2,25 kg/ha)

Altii au cumparat si...

Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru Fungicid Maccani (1kg)

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Fungicid Maccani (1kg)”

SUS