Seminte Bihar F1 (500 seminte)

Se arată toate cele 2 rezultate

Sorteaza dupa:
- 8% Seminte de gogosar Bihar F1 (500 seminte)
Evaluat la 5 din 5 pe baza a 5 evaluări ale clienților
(5)
122.00lei 112.00lei
- 11% Seminte de gogosar Bihar F1 (500 seminte)
Evaluat la 5 din 5 pe baza a 5 evaluări ale clienților
(5)
1,220.00lei 1,090.00lei

ZKI este un producator din Ungaria ce activeaza din anul 2004. Obiectivul principal este reprezentat de producerea si ambalarea semintelor de calitate superioara. Producatorul Zki are peste 200 de soiuri si hibrizi printre care se regasesc: seminte microambalate, seminte profesionale si o gama variata destinata industrializarii. Astfel, producatorul ZKI pune la dispozitie sortimente bogate de seminte care satisfac cerintele clientilor din toate zonele tarii.

Principala ocupatie a producatorului ZKI este aceea de a realiza loturi demonstrative care sa conduca la ameliorarea hibrizilor solicitati pe piata din Romania. Mai mult de atat, hibrizii sunt special testati pentru a corespunde necesitatilor climatice si cerintelor consumatorilor.

In prezent, programele de ameliorare sunt derulate pentru rosii, castraveti, ardei, fasole, pepeni etc.

O prioritate a producatorului ZKI este reprezentata de aparatura moderna ce contribuie la curatarea si deparazitarea semintelor. Astfel, semintele produse de ZKI sunt de cea mai inalta calitate, lipsite de patogeni si cu o mare puritate genetica. Semintele produse au o capacitate sporita de inclotire si o rasarire rapida si uniforma. Rolul aparaturii moderne este acela de a curata semintele si de a pastra calitatile germinative.

SUS