Seminte Slonovo Uvo Ureche de Elefant (25g)

Se arată toate cele 4 rezultate

Sorteaza dupa:
Evaluat la 5 din 5 pe baza a 5 evaluări ale clienților
(1)
50.00lei
Evaluat la 5 din 5 pe baza a 5 evaluări ale clienților
(5)
96.00lei
Evaluat la 5 din 5 pe baza a 5 evaluări ale clienților
(5)
130.00lei
Evaluat la 5 din 5 pe baza a 5 evaluări ale clienților
(0)
188.00lei

Superior Seeds este specializat in cercetare, dezvoltare, fabricare si vanzare de seminte de legume. Produce si distribuie comerciantilor seminte de 50 de soiuri si hibrizi, dar si 10 specii de plante. In segmentul producatorilor de aces tip, Superior Seeds ocupa jumatate din productia totala anuala de seminte pentru legume, utilizata pe piata sarba. Toate activitatile acestui producator sunt in conformitate cu standardele ISO 9000: 2001.

Inca de la infiintare, Superior Seeds se afla in continua raspandire si crestere. Compania are astazi o cladire administrativa, un centru de cultura de 200 mp, un laborator, o sala de expozitii si o sala pentru diferite intalniri. De asemenea, exista si un centru de procesare pentru obtinerea ambalajelor pentru semintele mari si mici. Acest centru are un dispozitiv de testare a germinarii pentru masurarea umiditatii semintelor. Astfel, toate semintele sunt pastrate in conditii de temperatura si umiditate optime.

Superior Seeds detine 25 de hectare de teren productiv si 25 ha de teren inchiriat, dar are si utilaje agricole extinse, pentru productia de seminte de baza si comerciale.

Clientii au avut intotdeauna incredere in acest producator, iar asta l-a determinat sa munceasca constant pentru a crea hibrizi si soiuri noi, cu gustul specific balcanic al legumelor.

SUS