Yamato (5L)

Yamato (5L)

530.00lei

Stoc epuizat

Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Fungicid Yamato

Substanţa activă: Tiofanat metil 233 g/L + Tetraconazol 70 g/L

Formulare: suspensie concentrata

Caracteristici:

   Yamato este un fungicid sistemic cu acţiune preventivă şi curativă împotriva unui spectru larg de agenţi patogeni din culturile de grâu. Combinaţie între două substanţe active cu moduri diferite de acţiune şi cu efect sinergic.

   Tiofanat metil este un benzimidazil sistemic, fiind absorbit prin frunze, apoi translocat acropetal în toate ţesuturile plantei. Inhibă dezvoltarea ciupercilor patogene, penetrarea lor în plantă precum şi creşterea miceliului.

   Tetraconazol face parte din grupa triazolilor şi este uşor absorbit şi translocat. Oferă plantei o protecţie de lungă durată, având de asemenea şi efecte curative.

Mod de utilizare:

   La cereale, Yamato se recomandă a fi aplicat împotriva bolilor criptogamice ale tulpinii, frunzelor şi spicului. Se aplică unul sau două tratamente în funcţie de condiţiile de infecţie. Acţiunea produsului se desfăşoară pe o perioadă de 3-4 săptămâni. Primul tratament se va aplica odata cu erbicidarea iar al 2-lea la 3-4 saptamani(inspicare).

Plante tratate: grau.

Producator: Summit agro

CulturaAgent patogenDoza
GrauComplex de boli foliare si ale spicului (Erysiphe graminis, Puccinia spp., Septoria spp, Helmithosporium spp, Fusarium spp.)1.5l/ha
Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru Yamato (5L)

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Yamato (5L)”

SUS