Topul celor mai vandute legume romanesti
0
legume romanesti - Topul celor mai vandute legume romanesti

Cele mai vandute legume romanesti

Legumele romanesti se afla pe lista celor mai vandute si apreciate produse in retail-ul actual. Desi statisticile se pot schimba de la un an la altul, sectorul agricol ramane in continuare unul profitabil, in plina dezvoltare. Astfel, cresterea cererii privind legumele romanesti trebuie privita ca o oportunitate pentru fermierii ce dispun de suprafete de pamant, fie mici sau foarte mari. Cel mai important este sa identifici culturile cu un potential mare de profit si sa adopti o strategie de vanzare bine gandita.

In articolul de azi iti vom prezenta lista celor mai vandute legume romanesti astfel incat sa te bucuri de un profit satisfacator. Insa inainte de toate, trebuie sa ai in vedere ca, asa cum arata studiile, un roman consuma aproximativ 200 kg legume pe an.

Rosii

Nu degeaba in ultima perioada, semintele de rosii sunt printre cele mai vandute. In randul Romanilor, sunt legumele preferate datorita multiplelor forme de consum. Acesta, insa, nu este singurul avantaj.

Beneficiile consumului de rosii

Tomatele aduc o multime de benificii organismului :

  • au un continut ridicat de apa;
  • reprezinta o sursa importanta de fibre;
  • previn bolile care afecteaza inima.

Daca inca nu dispui de o cultura de tomate, e timpul sa infiintezi una! Insa pentru a te asigura ca vei obtine o recolta bogata si sanatoasa, trebuie sa alegi doar seminte de tomate de calitate. Acesta este unul dintre criteriile cele mai importate. Gustul si aspectul sunt principalele aspecte pe care romanii le iau in calcul atunci cand urmeaza sa achizitioneze rosii.

Castraveti

Castravetele, reprezinta si el leguma de baza in casa fiecarui roman, iar acest lucru se reflecta atat in cererea de pe piata, cat si in profitul fermierilor ce aleg sa comercializeze aceasta leguma.

 Beneficiile consumului de castraveti

  • Au un continut ridicat de apa si micronutrienti;
  • Previn imbatranirea;
  • Au un continut ridicat de vitamina k;
  • Regleaza digestia.

Sunt o multime de seminte de castraveti din care poti alege pentru infiintarea culturii tale. Fa o cercetare si alege-le pe cele cu un grad sporit impotriva daunatorilor. In cazul acesta, vei fi sigur ca la final, recolta va fi una bogata, fara prea multe investitii financiare.

Ceapa

Conform zicalei “acolo unde este cerere, este si oferta”, ceapa este intalnita in toate magazinele, pietele si supermarketurile.  Ia intotdeauna in calcul comportamentul cumparatorului, analizeaza piata si prezinta-le exact ceea ce ei vor sa vada si sa consume.

Beneficiile consumului de ceapa

  • Faciliteaza digestia;
  • Previne aparitia cancerului;
  • Regleaza tensiunea arteriala.

Foloseaste aceasta lista cu cele mai vandute legume romanesti in favoarea ta! In functie de aceasta iti poti planifica viitoarele culturi astfel incat sa iti maximizezi constant profitul. Evident, achizitionarea semintelor de legume nu este suficienta. Pentru a ajunge la un rezultat astisfacator trebuie sa investesti mult timp pentru o ingrijire corespunzatoare a recoltei.

Toate informatiile prezentate te vor ajuta sa iti atingi cu succes scopul final – acela de a oferi consumatorilor exact ceea ce isi doresc: produse de calitate la preturi accesibile.

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

SUS