Surdone (100g)

Surdone (100g)

30.00lei

Date Tehnice si de Securitate

Date Tehnice si de Securitate

Stoc epuizat

Categorii: , ,

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Acest produs este destinat utilizarii publicului larg .

Erbicid Surdone

Substanta activa: 700 g/kg metribuzin.

Surdone este un erbicid sistemic selectiv, cu actiune de contact si reziduala, care se absoarbe in principal prin radacini dar si prin frunze, si are o translocare ascendenta acropetala prin xylem. Substanta activa actioneaza prin inhibarea procesului de fotosinteza. In cazul aplicarii preemergente, produsul actioneaa la nivelul sistemului radicular al buruienilor.

Mod de aplicare: Se recomanda aplicarea preemergent pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si a unora monocotiledonate din culturile de cartof si de soia. Pe solurile cu continut ridicat de humus, se aplica doze mai mari . Nu se administreaza pe solurile nisipoase sau cu continut mai mic de 0.5% humus. Cantitatea de solutie recomandata este de 200 – 400 l/ha. Aplicarea se face uniform, cu mijloace terestre specifice erbicidarii culturilor de camp, in absenta vantului. A se evita prasila mecanica mai devreme de 7 zile de la aplicarea erbicidului, astfel incat sa nu se distruga pelicula de la suprafata solului. Efectul remanent al produsului este determinat de conditiile locale din momentul tratamentului, in general cultura ramane curata pentru cel putin 6 saptamani de la aplicare.

Plante tratate: cartof, soia.

Buruinei combatute:

Dicoltiledonate: stir (Amaranthus spp.), spanac salbatic (Chenopodium album), teisor (Abutilon theophrasti), albastrea (Centaurea cyanus), ciumafaie (Datura stramonium), fumarita (Fumaria officinalis), lungurica (Galeopsis tetrahit), zamosita (Hibicus trionum), iarba grasa (Portilaca oleracea), troscot (Polygonum spp,), mustar salbatic (Sinapsis arvensis), spalacioasa (Senecio vulgaris), rocoina (Stellaria media), susai (Sonchus oleraceus), ventrilica (Veronica spp.), urzica (Urtica urens), cornuti (Hantium spp).

Monocotiledonate: odos (Avena fatua), meisor (Digitaria sanguinalis), mohor (Setaria spp.), caprisor (Cyperus esculentus).

 

CulturaBuruieni combatuteMomentul aplicariiDoza
CartofDicotiledonate anuale si unele monocotiledonatePreemergent0.7-1.2 kg/ha
SoiaDicotiledonate anuale si unele monocotiledonate anualePreemergent0.25-0.5 kh/ha (doza in functie de tipul de sol)

 

Informaţii adiţionale

Destinat UzPopulatie, Profesional
Substanta activa erbicideMetribuzin
Concentratie Substanta Activa700 g/kg
Denumire plantaCartofi, Soia
Tipuri AplicarePompa de spate
FormulareWG – granule dispersabile in apa
Modalitate de ambalare100 g
Valabilitate (ani)Nu
Greutate (Kg)0.1000
ProducatorAdama
Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru Surdone (100g)

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Surdone (100g)”

SUS