Sfera 535 SC ( 5L )

Sfera 535 SC ( 5L )

2,903.00lei

În stoc

Cantitate
0744398201
Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Fungicid Sfera 535 SC

Mod de ambalare: 5 litri

Substanta activa: 375 g/l trifloxistrobin + 160 g/l ciproconazol

Formulare: suspensie concentrata

Caracteristici:

      Fungicid sistemic si mesostemic pentru combaterea bolilor la floarea soarelui si sfecla de zahar. Sfera 535 SC este un produs cu spectru larg de activitate datorita modului diferit de actiune a celor doua substante active.

   Trifloxistrobin, o strobilurina cu activitate mesostemica in plante, este puternic absorbit in stratul ceros al frunzelor si redistribuit atat pe suprafata foliara prin procese de evapotranspiratie cat si translaminar in interiorul frunzelor si al celorlalte organe aeriene.

      Ciproconazol este un triazol cu actiune sistemica care asigura protectia din interior a plantelor. Produsul prezinta o actiune preventiva de lunga durata si in anumite situatii chiar o actiune eradicativa.

Mod de utilizare:

   Floarea soarelui: Se efectueaza 1-2 tratamente la doza de 0,4 l/ha pentru a combate putregaiul cenusiu (Botrytis cinerea), putregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum), alternarioza (Alternaria spp.) si frangerea tulpinilor (Phomopsis helianthi). Intervalul minim intre tratamente este de 21 zile. Primul tratament se efectueaza in fenofaza de 6-8 frunze ale plantelor, iar urmatorul la inceputul infloririi, atunci cand primele flori ligulate sunt vizibile. Daca se aplica un singur tratament, acesta se face la aparitia distincta a calatidiului. Volum de solutie: 200-400 l/ha. Timp de pauza inaintea recoltarii: 42 zile.

   Sfecla de zahar: se efectueaza 1-2 tratamente la doza de 0,35 l/ha pentru a combate cercosporioza (Cercospora beticola) si fainarea (Erysiphe betae). Intervalul minim intre tratamente este de 21 zile. Volum de solutie: 200-400 l/ha. Timp de pauza inaintea recoltarii: 42 zile.

Plante tratate: floarea soarelui si sfecla de zahar.

Producator: Bayer

CulturaOrganism țintăDoza
Floarea soareluiPutregaiul cenușiu (Botrytis cinerea)Putregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum)

Alternarioza (Alternaria spp.)

Frângerea tulpinilor (Phomopsis helianthi)

0,4 l/ha
Sfecla de zaharCercosporioza (Cercospora beticola)Făinare (Erysiphe betae)0,35 l/ha
Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru Sfera 535 SC ( 5L )

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Sfera 535 SC ( 5L )”

SUS