Seminte de leustean profesionale de vanzare la preturi bune

Seminte leustean

Seminte de leustean de la Raci Sementi(Italia) Pachet 500g  ..

225,00 ron

Seminte de leustean Commun (10 g) sunt o varietate rustica de planta aromatica, ideala pentru cultur..

10,00 ron

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Seminte de leustean pentru o gradina bogata

Leusteanul este renumit datorita frunzelor sale, care ofera o aroma deosebita preparatelor culinare. La noi gasiti seminte de leustean, pentru a va putea bucura de propria dumneavoastra cultura.

Daca iti doresti sa te bucuri de leustean proaspat, ai nevoie de seminte leustean, pe care sa le cultivi in gradina sau chiar in casa ta. Alege seminte de leustean din oferta noastra, pentru a avea propria ta cultura. Poti alege seminte leustean pentru ghiveci si seminte profesionale de leustean.

Leusteanul este o planta aromatica de origine mediteraneana. Este cunoscuta si apreciata atat in scop culinar, cat si medicinal. In bucataria romaneasca, este utilizat pentru ciorbe, muraturi si sosuri. Este extrem de raspandit, datorita calitatilor sale culinare si digestive. De la leustean, se pot folosi atat planta intreaga, cat si radacina, ramurile inflorite si semintele.

Leusteanul are actiune antiinflamatorie, antibacteriana, antivirala, antiparazitara si antifungica. Stimuleaza functia hepato-biliara, are actiune tonic-aperitiva si ajuta la cresterea poftei de mancare. De asemenea, are actiune diuretica, ajuta la combaterea steatozei ficatului, reglarea ciclului menstrual, si amelioreaza dismenoreea. Este neurotonic, usor anticoagulant, hipotensiv si sedativ. Leusteanul are efect expectorant in diverse afectiuni respiratorii. Este emoliant si cicatrizant la nivelul pielii in afectiuni cutanate.

Este prezent in diverse preparate, precum: suc natural, pulbere de planta uscata si infuzie. De asemenea, poate fi utilizat ca frunze proaspete, mod ce se utilizeaza in bucataria traditionala romaneasca, in scop aromatic pentru diverse preparate culinare.

Poti sa te bucuri de propria cultura de leustean, alegand cele mai bune seminte leustean din oferta de seminte legume pe care o gasesti in acest magazin online  de seminte.