Seminte ardei gras : Seminte de ardei gras conic Reka F1 ( 1000 seminte ),Seminte ardei gras
Sale

Seminte de ardei gras conic Reka F1 ( 1000 seminte )

186,00 ron

196,00 ron

În Stoc

  • Ex Tax: 186,00 ron
  • Product Code: CRP1782

Seminte de ardei gras conic Reka F1 ( 1000 seminte )

REKA F1 este un hibrid nou de ardei conic, de la DUNA-R. Este un hibrid cu crestere nedeterminata, destinat culturii fortate, avand fructele in pozitie verticala, conice-alungite, mari. Fructele sunt de forma regulata, aspectoase, albe si dulci. Ele cantaresc in medie 100 - 140 grame. Sunt albe la maturitatea de recoltare si rosii la cea deplina, iar marimea lor este aceeasi pana la sfarsitul culturii.

Planta are internodii scurte, crestere moderata si produce mult. Este o varietate potrivita pentru cultura intensiva. Datorita sensibilitatii reduse la lumina insuficienta, legarea fructelor este sigura si buna chiar si in perioada de iarna, cu lumina deficitara.

Nu este susceptibila la vinetire (colorare antocianica). Arata o rezistenta ridicata fata de Tobacco mosaic virus (TMV) si Óbuda pepper virus (ObPV). Este rezistent deasemenea la Tomato Spotty Wilt Virus si Nematozi (M).

Poate fi semanat si plantat din ianuarie pana in decembrie. Cele mai frumoase fructe sunt produse pe si langa tulpina principala. Productia este mai eficienta daca se se practica cultura netaiata, langa cordon, sau cultura taiata si condusa pe un brat.

Este o varietate generativa. Productia este recomandata pentru cultura in sol, vata minerala sau in substrat de nuca de cocos. Plantati 4 plante/m2, in cultura de iarna sau 5 plante/m2, in plantarile de mai tarziu. Rapida dezvoltare a foliajului in prima perioada este foarte importanta.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha