Seminte dovleac la preturi AVANTAJOASE| CROPMARKET, partenerul agricultorilor

Seminte dovleac

Producator : Sakata Ambalaj: 500 seminte Dovleacul de copt Crown Prince F1 este un hibrid cu timpur..

235,00 ron

Producator : Sakata Ambalaj: 1000 seminte Dovleacul are forma rotunda, greutate mare de 3/5-4 d..

353,00 ron

Producator : Sakata Ambalaj: 500 seminte Hibridul de dovleac placintar Atlas F1 mediu timpuriu are ..

118,00 ron

Producator : Sakata Ambalaj: 500 seminte Acest tip de hibrid face parte soiului moschata placint..

129,00 ron

Dovleacul Waltham Butternut are maturitatea la 95 de zile, fiind un dovleac de tip butternut, in for..

78,00 ron

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Seminte de dovleac pentru gradina ta

Cultura de dovleac este o cultura prielnica indiferent de calitatea solului, atat timp cat solul este drenat. Poti vedea lista de seminte de dovleac mai jos si sa iti alege ce iti doresti tu.

Dovleacul este cunoscut pentru fructul, florile si semintele sale. Alege din oferta noastra tipul de seminte dovleac pe care doresti sa le cultivi in gradina ta. Poti alege dintr-o varietate de varietati de seminte dovleac, precum seminte dovleac placintar, seminte dovleac de copt sau dovleac alb mare. Ai nevoie de seminte pentru dovleac, pe care le poti achizitiona din oferta seminte dovleac din acest magazin online seminte dovleac. Iti punem la dispozitie o varietate de seminte pentru dovleac, precum seminte dovleac hibrid si seminte dovleac profesionale.

Dovleacul este o planta anuala cu tulpina flexibila si agatatoare. Fructul are o varietate de forme si culori, poate fi ovoidal sau sferic, de culoare verde sau portocaliu intens. Pulpa fructului este de culoare galben-portocaliu, densa si dulce.

Dovlecii sunt foarte sensibili la frig si nu ar trebui plantati pana cand temperatura solului nu atinge cel putin 21 grade Celsius. Majoritatea soiurilor de dovleac au o perioada de crestere de 85-125 zile pana sa ajunga la maturitate. La soiurile mai mari dureaza mai mult pana ating maturitatea. Pentru a planta semintele de dovleac, alege o locatie la soare, cu 6-9 metri spatiu pentru a permite plantei sa creasta. Asigura-te ca solul ales are drenaj bun. Planteaza semintele la o adancime de 2,5-5 centimetri. Germinarea are loc, in general, in 7-10 zile. Cand tulpina incepe sa se rasuceasca si sa se usuce, sau cand coaja a inceput sa se intareasca, este momentul sa recoltezi. Incearca sa zgarii coaja dovleacului cu unghia. Daca aceasta este tare, dovleacul este pregatit sa fie taiat de pe tulpina.

La CropMarket gasesti o gama variata de seminte pentru legume