Seminte KARNEVALIS FAO 260 (50000 Seminte )

Seminte KARNEVALIS FAO 260 (50000 Seminte )

489.00lei

Stoc epuizat

Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonicSemintele pentru cultura mare se afla pe stoc la furnizori. Se livreaza in 3-6 zile lucratoare!KARNEVALIS este un porumb hibrid Premium, ce face parte din grupa de maturizare FAO 260 cu o perioada de vegetatie de 96-101 zile.
Este un hibrid recomandat atat pentru productia de boabe cat si pentru siloz.
Boabele sunt de tip dentat, de culoare galben cu misuna profunda, stiuletele este lung de forma cilindrica cu rahis de culoare alba, foarte subtire, iar planta are talia inalta, cu insertia stiuletelui medie-inalta
Semanatul se poate face cu succes pe toata durata epocii de semanat si este recomandat in toate zonele de cultura a porumbului.
Datorita timpurietatii, vitezei de pierdere a apei din boabe si productivitatii este solutia ideala atat pentru cultura principala cat si pentru cultura succesiva.
Punctele forte ale hibridului sunt date de toleranta excelenta la seceta si arsita, ritmul foarte rapid de pierdere a apei din boabe, rezistenta buna la frangere si cadere precum si la fuzarioza stiuletilor (Fusarium spp.).Hibridul areo productivitate excelenta si un randament exceptional de boabe.

Ambalaj – Sac
Tip bob – Clasic
Tratament Samanta – Fungicid
Maturitate – 260

Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru Seminte KARNEVALIS FAO 260 (50000 Seminte )

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Seminte KARNEVALIS FAO 260 (50000 Seminte )”

SUS