Seminte de ardei gras Morahalom F1 (1000 seminte),Seminte ardei gras
Sale

Seminte de ardei gras Morahalom F1 (1000 seminte)

147,00RON

154,00RON

În Stoc

  • Ex Tax: 147,00RON
  • Product Code: CRP1810

Seminte de ardei gras Morahalom F1 (1000 seminte)

Mórahalom F1 este un hibrid de ardei gras conic, de la Duna-R, cu crestere continua, avand fructe atarnate, de un alb frumos, conic-alungite, dulci, mari si de o calitate extraordinara. Greutatea fructelor este de 120-150 gr. La maturitatea de consum fructele sunt albe, iar la maturitatea fiziologica sunt rosii.

Planta are internodii relativ scurte si vigoare de crestere mare. Se dezvolta rapid, mai putin sensibila la lipsa luminii. Are maxima rezistenta fata de Tobacco mosaic virus (TMV). Hibridul este pretabil pentru cultura fortata sau afara, in camp deschis. Poate fi cultivat in orice perioada a anului, in sere si solarii incalzite sau neincalzite.

Fructele foarte mari si de calitate extra sunt situate pe tulpina principala si in vecinatatea sa. Poate fi cultivat in mod eficient, daca este condus pe doua brate sau legat pe langa cordon fara copilire. In cultura de iarna, densitatea recomandata este de 4 plante/mp, iar in cultura tarzie, de 4-4,5 plante/mp.

Din acest tip de ardei, aceasta este varietatea care poate fi cultivata relativ simplu, producand fructe de calitate extra sau chiar supra extra si poate fi plantat din ianuarie pana in decembrie.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha