Score 250 EC
Sale

Score 250 EC

55.00lei125.00lei

Date Tehnice si de Securitate

Date Tehnice si de Securitate

Golește
Cantitate
0744398201
Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Acest produs este destinat utilizarii publicului larg .

Ce este Fungicid Score

Este un fungicid folosit pentru combaterea bolilor din culturile de pomi fructiferi, legume si fructe. Modul de actiune este unul rapid si de durata si este recomandata plicarea in combinatie cu alte grupe chimice.

Mod de actiune

Dupa administrarea dozei, Score Fungicid este absorbit si transportat in toate partile plantei.  Actioneaza impotriva ciupercilor si astfel, elimina riscul de aparitie al daunatorilor.

 Ce boli combate Fungicid 250 EC

Datorita actiunii sistemice, Fungicid Score actioneaza cu succes impototriva urmatoarelor boli: Putregai, Patarea Frunzelor, Rapan, Fainarea, Basicarea, Alternrioza.

Ce culturi pot fi tratate cu ajutorul Bravo Fungicid

Fungicidul se poate aplica cu succes in culturile de: Cais, Capsun, Cires, Mar, Piersic, Rapita pentru ulei, Sfecla de zahar, Tomate, Visin, dar nu numai.

Cum se aplica Score Fungicid

Solutia se aplica in functie de temperatura. Desi modul de actiune permite si administrarea dupa depistarea bolii, se recomanda aplicarea preventiva (inainte de instalarea bolii). Administrarea dozei se face prin pulverizare.

Timp de pauza pana la recoltare

Timpul de asteptare de la ultima administrare si pana la recoltare depinde in functie de cultura. In cazul tomatelor, timpul de asteptare recomandat este de 3 zile, la caisi, piersic si visin insa, este nevoie sa asteptati 7 zile. In ceea ce priveste cultura de sfecla de zahar, timpul de asteptare se prelungeste pana la 21 de zile.

Stopeaza sau alege sa previi instalarea bolilor in culturi. Pulverizeaza Score Fungicid pe plantele afectate sau predispuse la daunatori, dar nu-l amesteca niciodata cu produse ce contin cupru. 

Cantitate

250 ml, 50 ml

Altii au cumparat si...

Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru Score 250 EC

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Score 250 EC”

SUS