Quyck Bayt 2 Extra WG10 (1 Kg)

Quyck Bayt 2 Extra WG10 (1 Kg)

424.00lei

Date Tehnice si de Securitate

Date Tehnice si de Securitate

În stoc

Cantitate
0744398201
Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Acest produs este destinat utilizarii publicului larg .

Insecticid Quyck Bayt 2 Extra WG10

QuickBayt 2EXTRA WG 10 este o momeala insecticida concentrata, destinata combaterii mustelor, formulata pe baza a doua substante active:

– una din clasa neonicotinililor de ultima generatie, imidacloprid (10%), cu actiune sistematica, ce blocheaza, paralizeaza, sistemul nervos al insectelor, provocandu-le moartea;

– alta – Cis-tricos-9-en (0.1%) – ce actioneaza conjugat si complementar cu cea sistematica in cresterea eficacitatii, a vitezei de actiune a produsului, prin sporirea atractivitatii.

Formularea include, totodata, atractanti alimentari – BayerLEJ si esente de zahar, dar si agentul repelent Bitrex, pentru o siguranta sporita in utilizare si prevenirea ingestiei accidentale a produsului de catre vietuitoare non-vizate.

Spre deosebire de insecticidele clasice, bazate pe contactul intamplator al mustelor cu suprafata tratata, momelile insecticide de tipul QuickBayt 2EXTRA WG 10 atrag mustele la consum, chiar si in detrimentul surselor de hrana clasice, motiv pentru care nu este necesar a se trata intreaga suprafata ce se doreste protejata, ci doar aproximativ 30-40% din aceasta.

Domeniul si aria de utilizare: produsul este destinat segmentului de sanatate si igiena publica , activitatii de dezinsectie in sectorul zootehnic, contra mustelor (ferme zootehnice pentru porcine, bovine, cabaline, pasari, etc.), dar si in industria alimentara sau in micile ferme si gospodarii private, oriunde produsele de origine animala sau gunoiul atrag mustele.

Concentratia solutiei de lucru/ Doza de aplicare: doza recomandata de QuickBayt 2EXTRA WG 10 este de 2,5 grame pe metru patrat de suprafata. QuickBayt 2EXTRA WG 10 trebuie aplicat folosindu-se un pulverizator (pompa specifica activitatilor DDD) de joasa presiune (aproximativ 1 atm.). Se vor dizolva 250gr. QuickBayt 2EXTRA WG 10 in 2 litri de apa pentru tratarea unei suprafete de 100 de metri patrati.

Se recomanda agitarea cu putere a recipientului unde se pregateste substanta de lucru, pentru obtinerea unui amestec cat mai omogen posibil.

Mod de utilizare: pulverizati substanta de lucru obtinuta prin amestecul insecticidului concentrat cu apa, pe peretii grajdului/adapostului de animale, avand in vedere ca tratamentul pe 40 de metri patrati de pereti echivaleaza cu protectia a 100 de metri patrati de suprafata. Insistati cu aplicarea substantei de lucru pe zonele unde, de obicei, se inregistreaza o infestare maxima (pereti despartitori, stalpi de sustinere, in jurul usilor si al ferestrelor, etc). Este recomadata aplicare pe pereti in “petice” de 2-3m lungime si 2-3m latime (6-9metri patrati), la o distanta de 4-5metri unul de altul. Produsul incepe sa-si exercite activitatea biocida, intr-un timp de actiune rapid (2-3 min) incepand sa apara primele muste ce prezinta simptome de intoxicare. Activitatea biocida maxima este obtinuta dupa 21-28 de zile, perioada dupa care este recomandata reinprospatarea produsului, prin simpla stropire cu apa a suprafetelor tratate. Astfel, se obtine prelungirea timpilor de actiune pana la 6 saptamani, cu o eficacitate testata de la 97.3% pana la 98.7%.

Mod de utilizare 62.5gr (un plic QuickBayt 2EXTRA WG 10) : plicul de produs se amesteca cu 0.5 litri apa pana se obtine un amestec cat se poate de omogen, acesta este suficient pentru 25 de metri patrati, obtinandu-se protectia unei suprafete de 80 – 100 de metri patrati.

Tratamentul se repeta de cate ori este nevoie, dar nu mai mult de 5 aplicari pe an.

Eficacitate insecticida: pana la 63 de zile.

Mod de ambalare: cutie 1kg, plicuri de 62,5gr.

Produs de Bayer, Germania

Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricatiei.

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani)Nu
Greutate (Kg)0.0620
Destinat UzPopulatie, Profesional
Mirossesizabil
Zona Utilizareinterior, exterior
ProducatorBayer
Tipuri AplicarePensulare, Pompa de spate
Substanta activa biocideImidachloprid
Concentratie Substanta Activa100 gr/Kg
Concentratie de utilizarepeste 4%
Combate activitateaMustelor
Modalitate de ambalare62g
Formulare/StareGranule
Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru Quyck Bayt 2 Extra WG10 (1 Kg)

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Quyck Bayt 2 Extra WG10 (1 Kg)”

SUS