Fertilizanti : Ingrasamant foliar Cropmax 1 Litru - CropMarket.ro

Cropmax (1L)

150,00 ron

În Stoc

  • Ex Tax: 150,00 ron
  • Product Code: CRP1480

Cropmax (1L)

CropMax - BIOFERTILIZATOR ECOLOGIC FOLIAR 100% NATURAL!

Cropmax este un biostimulator de crestere lichid cu aplicare foliara. Stimulatorul de crestere este foarte concentrat si poate fi utilizat la toate culturile de legume in camp, sere si solarii, floricultura si viticultura. Cand se utilizeaza stimulatorul de crestere cropmax impreuna cu fertilizarea normala creste productia atat cantitativ cat si calitativ si de asemenea se asigura o rezistenta crescuta a plantei la factorii de stress. Acesta contine macro si microelemente, complex de multivitamine si biostimulatori de crestere cum ar fi aminoacizi liberi, hormone, enzime vegetale. Asigura sporuri de productie remarcabile si contribuie la cresterea calitativa a productiei agricole. Sporeste rezistenta plantelor la boli si daunatori. Sporeste rezistenta la seceta, prin favorizarea dezvoltarii sistemului radicular al plantelor. Aplicat constant impreuna cu fertilizarea normala sau odata cu tratamentele fitosanitare, utilizarea biostimulatorului de crestere cropmax permite reducerea cu 25—50% a cantitatii de ingrasaminte chimice tip NPK aplicate solului. Compozitia complexa a produsului datorita continutului bogat in macroelemente, microelemente, aminoacizi organici precum si stimulatori de crestere, vitamine si enzime este realizata din extracte naturale. Aceasta justifica influenta favorabila a produsului asupra dirijarii metabolismului plantelor, materializata prin cresterea cantitativa si calitativa a productiilor obtinute.


Mod de actiune:

Cropmax reduce deficientele metabolice prin aportul de microelemente, actioneaza asupra fotosintezei prin aportul de hormoni, enzime si aminoacizi liberi ducând la cresterea continutului de carbohidrati din planta.

Mod de aplicare si doze:

Aplicarea pe plante in timpul vegetatiei se poate face atit prin lucrari speciale de fertilizare cit si odata cu lucrarile de intretinere a culturilor si tratamentele de combatere a bolilor si daunatorilor, fiind compatibil cu majoritatea pesticidelor, mai putin cele pe baza de cupru. Este cu atit mai eficient cu cit pulverizarea este mai fina si se face pe ambele fete ale frunzei si pe tulpina, insistindu-se pe partea inferioara a frunzelor unde absorbtia este mai intensa. Fertilizarile se aplica dimineata, in functie de intensitatea luminoasa, cind plantele au o activitate fotosintetica corespunzatoare. Este superconcentrat, recomandindu-se folosirea a 500ml – 1000ml la hectar pe tratament si 1 – 3 tratamente in perioada de vegetatie in functie de cultura. Mentionam ca aplicarea foliara saptamanala cu o concentratie de 0,2%, la acelasi ciclu de productie, va duce la cresterea sporurilor de productie timpurie si totala. Pentru cultura de vita de vie si pomi fructiferi se recomanda doua-trei tratamente cu un litru la hectar, evitindu-se perioada de inflorire.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha