Pendigan 330EC (5L)
- 15%

Pendigan 330EC (5L)

300.00lei 255.00lei

Stoc epuizat

Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Erbicid Pendigan 330 EC

Substanta activa: pendimetalin 330 g/l

Caracteristici: Pendigan 330 EC  este un erbicid pelicular pentru floarea soarelui, porumb şi legume. PENDIGAN 330 EC conţine substanţa activă pendimetalin. Această substanţă activă se absoarbe prin coleoptil sau hipocotil şi provoacă întreruperea diviziunii celulare şi a creşterii celulelor la buruienile sensibile. Plantele mor la scurt timp de la tratament, în cursul germinării sau imediat după răsărire.

Mod de actiune si utilizare: Produsul PENDIGAN 330 EC are o selectivitate „fiziologică” faţă de cultura de floarea soarelui, caz în care plantele de cultură metabolizează substanţa activă în produşi netoxici, astfel că la aceste culturi produsul se poate încorpora superficial (cu ajutorul combinatorului, la 5 cm adâncime). La alte culturi (porumb, bulboase, cartof şi legume), PENDIGAN 330 EC are selectivitate „de poziţie”, astfel că la aplicare se va avea în vedere ca seminţele în curs de germinare sau plantulele să nu intre în contact cu erbicidul (în acest caz aplicarea se face imediat după semănat iar încorporarea este exclusă!). În situaţiile în care produsul se aplică fără încorporare, produsul trebuie reactivat de apa de irigare sau din ploi.

Floarea soarelui – PENDIGAN 330 EC se aplică atât ppi (înainte de semănat, încorporat superficial cu ajutorul combinatorul), cât şi preemergent, în interval de 5 – 7 zile de la semănat, dar până la răsărirea buruienilor.

Porumb – PENDIGAN 330 EC se aplică preemergent în interval de 5 – 7 zile de la semănat, fără încorporare.

Ceapă semănată direct şi ceapă din arpagic – PENDIGAN 330 EC se aplică preemergent în interval de 3 – 5 zile de la semănat sau plantat.

Legume transplantate (tomate, ardei, morcov, varză) – Aplicarea produsului PENDIGAN 330 EC se face înainte de transplantare cu 2-3 zile pe toată suprafaţa. La plantare se evită intrarea în contact a solului tratat cu rădăcinile răsadurilor (se folosesc plantatoare speciale, nu se plantează în rigole trase cu rariţa).

Plante tratate: Floarea soarelui, Porumb, Tomate, Ardei, Morcov, Varza, Ceapa

Buruieni combatute: Buruieni monocotiledonate anuale, Buruieni dicotiledonate anuale, Buruieni monocotiledonate, Buruieni dicotiledonate.

CulturaBuruieni combatuteMomentul aplicariiDoza
Floarea soarelui, Porumb, Morcov, Tomate transplantate, Varza de toamna, Ardei gras, RadacinoaseMonocotiledonate anuale (mohor, Iarba barboasa, meisor, costrei din seminte) si unele dicotiledonatePreemergent (imediat dupa semanat)5 l/ha
Ceapa semanata direct si ceapa din arpagicMonocotiledonate anuale si unele dicotiledonatePreemergent6 l/ha

Informaţii adiţionale

Destinat UzPopulatie, Profesional
Substanta activa erbicidePendimetalin
Concentratie Substanta Activa330 gr/litru
Denumire plantaArdei, Ceapa, Floarea soarelui, Morcov, Porumb, Tomate, Varza
Tipuri AplicarePompa de spate
FormulareEC – concentrat emulsionabil
Modalitate de ambalare100ml
Valabilitate (ani)Nu
Greutate (Kg)1.0000
ProducatorAdama

Altii au cumparat si...

Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru Pendigan 330EC (5L)

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Pendigan 330EC (5L)”

SUS