Pachet Rapita Propulse 250 SE ( 15L ) + Biscaya ( 5L ) ( Pachet 15ha )

Pachet Rapita Propulse 250 SE ( 15L ) + Biscaya ( 5L ) ( Pachet 15ha )

5,000.00lei

Date Tehnice si de Securitate

Date Tehnice si de Securitate

Stoc epuizat

Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Acest produs este destinat utilizarii publicului larg .

Propulse 250 SE

Mod de acţiune
Propulse 250 SE conține o nouă substanță activă sistemică fluopiram, aparținând unei clase chimice nou descoperite şi dezvoltate de compania Bayer, inhibitori SDH (succinat dehidrogenază, enzimă responsabilă cu transportul de electroni în mitocondrii), blocând astfel respirația patogenilor paraziți. Prin acest nou mod de acțiune, produsul intervenind la un alt nivel decât al celorlalte produse utilizate în prezent, s-a obținut o eficacitate superioară, un spectru larg de control și proprietatea de a preveni apariția rezistenței ciupercilor patogene la acțiunea fungicidului. Alături de fluopiram, formularea cuprinde și substanța activă deja consacrată protioconazol, recunoscută ca cel mai activ triazol de pe piață. Propulse 250 SE oferă astfel un spectru foarte larg de activitate cu acțiune sistemică asupra unui număr foarte mare de ciuperci parazite, acționând atât preventiv, cât și curativ și uneori eradicativ.

Cultură    Organism ţintă    Doză
Rapiță    Putregai alb (Sclerotinia sclerotiorum) 1 l/ha
Pătare brună (Alternaria brassicae) 1 l/ha


Mod de utilizare
Propulse 250 SE se aplică în doză de 1 l/ha pe vegetație pentru combaterea putregaiului alb și a pătării brune din momentul apariției bobocilor florali încă nedeschiși până la sfârșitul înfloritului/scuturarea petalelor. Aplicarea se recomandă să se facă preventiv, înainte de apariția primelor simptome de boală. Momentul optim de aplicare este cel de înflorire deplină, adică atunci când 50% din florile de pe racemul principal sunt deschise, iar petalele primelor flori înflorite încep să cadă.  Perioada de absorbție în plantă este de jumătate de oră până la o oră de la aplicare, după care eventualele ploi survenite nu îi afectează eficacitatea. Se recomandă un tratament pe sezon, cantitatea de soluție fiind de 200-400 l/ha.
Propulse 250 SE este compatibil cu insecticidele destinate acestei perioade de vegetație. În cazul utilizării produsului în combinație cu alte produse de protecție a plantelor sau îngrășăminte foliare, se recomandă în prealabil efectuarea unui test de compatibilitate fizico-chimică și a unui microtest pe cultură.

biscaya - Pachet Rapita Propulse 250 SE ( 15L ) + Biscaya ( 5L ) ( Pachet 15ha )

Biscaya 240 OD

Substanta activa: tiacloprid 240 g/l 
Formulare: OD (dispersie în ulei)

Insecticid sistemic cu spectru larg destinat combaterii daunatorilor la grâu, orz, ovaz, rapita si cartof

Modul de actiune 
Biscaya 240 OD are o eficacitate ridicata si un spectru larg de activitate atât împotriva insectelor care înteapa si sug sucul celular cât si asupra acelora care rod partile aeriene ale plantei. Este un produs cu activitate sistemica ridicata în planta, actionând asupra insectelor daunatoare prin contact si ingestie. Tiacloprid actioneaza la nivelul sistemului nervos al insectelor, blocând desfasurarea activitatilor vitale. Datorita acestui mod de actiune, Biscaya combate la fel de eficient si formele rezistente la insecticidele conventionale utilizate pâna acum. Activitatea nu este influentata de temperatura din momentul efectuarii tratamentului sau de precipitatiile cazute ulterior acestuia. Formularea de ultima generatie, dispersie în ulei (OD), confera produsului o aderenta si o patrundere în planta a componentei sistemice superioare celorlalte formulari.

Modul de utilizare

Grâu

Se utilizeaza la la grau la doza de 0,2 l/ha intr-un tratament pentru combaterea plosnitelor (Eurygaster integriceps) si la doza de 0,16 l/ha pentru combaterea gandacului balos (Lema melanopa), pana in faza de lapte/ceara. Tratamentul se efectueaza la avertizare sau la inceputul atacului. Cantitatea de solutie: 200-400 l/ha. Timp de pauza: 21 zile.

Orz, ovaz

Se utilizeaza la doza de 0,16 l/ha intr-un tratament la avertizare pentru combaterea gandacului balos (Lema melanopa). Timp de pauza: 21 zile.

Rapita

Se utilizeaza la doza de 0,3 l/ha pentru un tratament pentru a combate gândacul lucios (Meligethes aeneus) si gargarita silicvelor (Ceutorrhynchus assimillis). Tratamentul se efectueaza la avertizare cu cantitati de solutie de 300-400 l/ha. Biscaya poate fi utilizat fara restrictii in perioada infloritului. Apicultorii vor fi atentionati inainte de efectuarea tratamentului. Timp de pauza: 30 zile.

Cartof

Se utilizeaza la doza de 0,2 l/ha, in 1-2 tratamente la avertizare, la un interval de 21 de zile intre tratamente, pentru combaterea afidelor (Aphis spp.) şi a gândacului de Colorado (Leptinotarsa decemlineata). Timpul de pauză de la ultima aplicare: 14 zile.

Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru Pachet Rapita Propulse 250 SE ( 15L ) + Biscaya ( 5L ) ( Pachet 15ha )

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Pachet Rapita Propulse 250 SE ( 15L ) + Biscaya ( 5L ) ( Pachet 15ha )”

SUS