Pachet Rapita Biscaya 240OD 5L+Tilmor 240EC 15L (Pachet 15ha )

Pachet Rapita Biscaya 240OD 5L+Tilmor 240EC 15L (Pachet 15ha )

3,990.00lei

Date Tehnice si de Securitate

Date Tehnice si de Securitate

Stoc epuizat

Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Acest produs este destinat utilizarii publicului larg .

Pachet Rapita Biscaya

Informaţii şi mod de utilizare


Pachetul tehnologic Biscaya pentru cultura de rapiţă cuprinde două produse:
• Biscaya 240 OD, insecticid sistemic cu spectru larg şi eficacitate ridicată asupra insectelor, acţionând asupra dăunătorilor prin contact şi ingestie;
• Tilmor 240 EC, fungicid sistemic de ultimă generaţie ce conţine două substanţe active cu acţiune preventivă, curativă şi uneori eradicativă pentru controlul bolilor la rapiţă. 

Cele două produse se pot aplica împreună, în perioada de la începutul înfloritului şi până la scuturarea florilor, pentru controlul eficient al gândacului lucios (Meligethes aeneus) şi al altor dăunători, precum şi pentru a preveni apariţia bolilor ce pot afecta cultura de rapiţă în perioada înfloritului: putregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum), pătarea brună (Alternaria brassicae), făinarea (Erysiphe communis) şi putregaiul cenuşiu (Botritis cinerea). 
La aplicarea concomitentă a celor două produse puteţi beneficia şi de avantajele oferite de formularea superioară a produsului Biscaya, dispersie în ulei, care poate acţiona ca un adjuvant şi pentru produsul Tilmor, fapt care conferă produselor o aderenţă şi o pătrundere superioare în plantă. Cele două produse se pot aplica şi separat, atunci când se consideră că pentru unul din cele două nu sunt întrunite condiţiile necesare efectuării tratamentului. 

Pentru prepararea soluţiei se umple rezervorul de soluţie aproximativ 50% cu apă, se adaugă cantitatea necesară din produsul Biscaya 240 OD, după care se adaugă şi cantitatea de fungicid Tilmor 240 EC şi se completează cu restul de apă. Volumul de soluţie este de 200-400 l/ha.

Dozele recomandate:
Biscaya 240 OD: 0,3 l/ha
Tilmor 240 EC: 1 l/ha

Dacă după aplicare mai rămân cantităţi neutilizate din cele două produse, ele pot fi utilizate ulterior în diferite alte combinaţii de tratament.
Atenţie! Bidoanele cu produs se agită energic înainte de utilizare.  
Nu se recomandă supradozarea niciunui produs din pachetul tehnologic!

Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru Pachet Rapita Biscaya 240OD 5L+Tilmor 240EC 15L (Pachet 15ha )

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Pachet Rapita Biscaya 240OD 5L+Tilmor 240EC 15L (Pachet 15ha )”

SUS