Pachet Pomicultura Chorus 50 WG ( 1kg ) + Score 250 SE (0,5L ) (Pachet 2ha )

Pachet Pomicultura Chorus 50 WG ( 1kg ) + Score 250 SE (0,5L ) (Pachet 2ha )

550.00lei

Date Tehnice si de Securitate

În stoc

Cantitate
0744398201
Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

 1.Chorus 50 WG

Acest produs este destinat utilizarii publicului larg .

Substanta activa: 500 g/kg ciprodinil.

Mod de actiune: Chorus 50 este un fungicid penetrant sistemic. Ciprodinil prezinta o buna si rapida translocare in funze, acropetala si translaminara. Chorus 50 are actiune preveniva si curativa.

Mod de utilizare:

Combaterea rapanului la mar si par: tatamente preventive se aplica la intervale de 7-10 zile, in functie de conditiile climatice, evolutia bolii si a culturii. Tratamentele curative se aplica in 2-3 zile (maxim 72 de ore) de la producerea infectiei. Chorus 50 este foarte eficient in combaterea rapanului pe frunze in sezonul timpuriu. Acest lucru se datoreaza faptului ca produsul este activ si la temperaturi scazute de peste 5 grade C. Datorita acestor proprietati se recomanda a fi utilizat de la faza de urechiuse de soarece si pana la sfarsitul infloritului.

Combaterea moniliozei la piersic, nectarin, cais si prun: Tratamentele impotriva moniliozei se fac la averizarea serviciilor locale de specialitate. Se recomanda a se aplica preventiv de la stadiul de buton alb, deschiderea primelor flori pana la sfarsitul scuturarii petalelor. Intervalele intre tratamente este de 7-10 zile, adaptabil in functie de conditiile climatice, evolutia bolii si a culturii.

Numarul maxim de tratamente pe sezon: 3.

Tehnica de aplicare: Pentru tratament se recomanda un echipament de aplicare prin pulverizare.

Volumul maxim de solutie la hectar recomandat: 1500 litri pentru mar si 1500 litri pentru nectarine, par, piersic, cais si prun.

Timp de pauza: 21 zile-par,mar; 7 zile-piersic, nectarin, cais, prun.

CulturaAgent DaunatorDoza
Mar, parRapan(Venturia inaequalis)0.45-0.75 kg/ha (4.5 g/15 l apa/100 mp)
Piersic, nectarin, cais, prunMonilioza (Monilia spp.)0.45-0.75 kg/ha (4.5 g/10 l apa/ mp)

2.Fungicid Score 250 EC

Substanta activa: difenoconazol 250 gr/litru

Caracteristici: Score 250 EC este un fungicid sistemic consacrat pentru combaterea bolilor la pomii fructiferi, tomate si alte culturi, avand actiune preventiva si curativa. Intervalul dintre tratamente se adapteaza in functie de conditiile climatice, evolutia bolii si a culturii. Desi modul de actiune permite utilizarea preventiva si curativa, se recomanda aplicarea produsului in principal preventiv, pentru a evita infestarea ireversibila si eradicarea bolii din cultura. Se recomanda alternarea fungicidului cu produse din alte grupe chimice (de exemplu Bravo 500 SC, Chorus 75 WG, etc.)

Mod de actiune: Score 250 EC blocheaza dezvoltarea miceliului in tesutul vegetal si inhiba sporularea. Produsul este difuzat rapid in partile aeriene ale plantei prin actiunea sa sistemica. Score poate fi folosit la o gama larga de culturi si prezinta o mare flexibilitate in utilizare.

Mod de utilizare: Intervalul dintre tratamente se adapteaza in functie de conditiile climatice, evolutia bolii si a culturii. Desi modul de actiune permite utilizarea preventiva si curativa, se recomanda aplicarea produsului in  principal preventiv, pentru a evita infestarea ireversibila si eradicarea bolii din cultura.
In cazul presiunii ridicate de fainare se va amesteca cu produsele de tipul Thiovit Jet sau Topas in doza intreaga din ambele produse.
Pentru rapan se recomanda utilizarea in amestec utilizarea in amestec cu produse de contact cu actiune multipla, precum Bravo, in doza intreaga din ambele produse. Se recomanda alternarea fungicidului cu produse din alte grupe chimice, precum Chorus 75.

Timp de pauza de la efectuarea ultimului tratament si pana la recoltare trebuie sa treaca 3 zile la tomate si capsuni, 7 zile la cais, cires, piersic, visin, 14 zile la mar, 21 zile la sfecla de zahar.

Plante tratate: Cais, Capsun, Cires, Mar, Piersic, Sfecla de zahar, Tomate, Visin

Boli si Ciuperci combatute: Monilioza, Putregaiul cenusiu, Patarea frunzelor, Rapan, Fainarea, Basicarea frunzelor, Cercosporioza, Alternarioza

Producator: Syngenta

CulturaAgentul patogenMomentul aplicariiDoza
CaisMonilioza (Monilia laxa)1-2 tratamente pe sezon, inainte si dupa inflorit0.225 l/ha
CapsunPutregaiul cenusiu (Botrytis cinerea)1-2 tratamente pe sezon, dupa inflorit0.5 l/ha in 1000 l apa
Patarea frunzelor (Mychosphaerella fragaria)0.3 l/ha in 1000 l apa
CiresMonilioza (Monilia spp), Patarea frunzelor (Blumeriella jaapii)1-2 tratamente pe sezon, inainte si dupa inflorit0.2 l/ha
MarRapan (Venturia inaequalis), Fainare (Podosphaera leucotricha)se aplica preventiv, de la scuturarea petalelor pana la cresterea fructelor0.225 l/ha
se recomanda maxim 4 tratamente/ sezon
PiersicMonilioza (Monilia spp), Basicarea frunzelor (Taphrina deformans), Ciuruirea frunzelor (Coryneum beijerinckii), Fainare (Sphaerotheca pannosa var. persicae)dezmugurit-buton roz-scuturarea petalelor0.2 l/ha
dupa inflorit
Sfecla de zaharCercosporioza (Cercospora beticola), Fainare (Erysiphe betae)prima stropire se efectueaza la aparitia primelor simptome ale bolii sau preventiv cand sunt conditii favorabile aparitiei acestora0.3 l/ha in 300 l apa
nu se recomanda amestecurile cu produse pe baza de cupru
Tomate (sera)Alternarioza (Alternaria solani)primul tratament se efectueaza la aparitia primelor simptome ale bolii, cu repetare la 10-14 zile0.5 l/ha
nu se recomanda amestecurile cu produse pe baza de cupru
VisinMonilioza (Monilia laxa)1-2 tratamente pe sezon inainte si dupa inflorit0.225 l/ha

 

 

Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru Pachet Pomicultura Chorus 50 WG ( 1kg ) + Score 250 SE (0,5L ) (Pachet 2ha )

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Pachet Pomicultura Chorus 50 WG ( 1kg ) + Score 250 SE (0,5L ) (Pachet 2ha )”

SUS