Pachet Floarea Soarelui Pulsar 10L + Dash 10L ( Pachet 8 Ha)

Pachet Floarea Soarelui Pulsar 10L + Dash 10L ( Pachet 8 Ha)

2,470.00lei

Date Tehnice si de Securitate

Date Tehnice si de Securitate

În stoc

Cantitate
0744398201
Categorii: ,

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Acest produs este destinat utilizarii publicului larg .

Pachetul tehnologic este compus din 10 litri PULSAR +10 litri de  adjuvant DASH, pentru combaterea Buruieni monocotiledonate şi dicotiledonate, Orobanche cumana (lupoaie) , din cultura de floarea soarelui ( Pulsar 1,2 l/ha + Dash® HC 1,2 l/ha)

Sistemul Clearfield Plus este cel mai nou sistem de producţie care îmbină cele mai avansate cunoștinţe de genetică a florii-soarelui cu cel mai eficace sistem de combatere a buruienilor.Creşterea toleranţei plantei de cultură permite folosirea unor soluţii mai agresive de erbicid, care să asigure combaterea mai bună a buruienilor. De asemenea, determină o siguranţă sporită în cazul suprapunerilor accidentale la aplicarea erbicidului (ex. la capetele de teren).

Aplicare: Pachetul Pulsar 40 + Dash HC se aplică postemergent, când plantele de floarea-soarelui au 4-6 frunze, buruienile dicotile anuale au 2-4 frunze şi buruienile monocotile anuale au 1-3 frunze până la înfrățire. Pentru combaterea lupoaiei recomandăm aplicarea în fenofaza de 6-8 frunze ale florii-soarelui. În cazul în care se dorește combaterea buruienilor și a lupoaiei, se aplică în faza de 6 frunze ale florii-soarelui, dar nu mai târziu de faza de 4 frunze ale buruienilor dicotiledonate.

Volumul de soluţie este de 200-400 l/ha.

Pachetul se utilizează numai pentru hibrizii de floarea-soarelui Clearfield Plus. Aplicarea pachetului Clearfield Plus pe alt tip de hibrizi decât hibrizii Clearfield Plus (identificaţi pe sac prin sufixul “Cl Plus, CLP, CP” şi/sau sigla Clearfield Plus), poate provoca vătămări severe culturii.

Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru Pachet Floarea Soarelui Pulsar 10L + Dash 10L ( Pachet 8 Ha)

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Pachet Floarea Soarelui Pulsar 10L + Dash 10L ( Pachet 8 Ha)”

SUS